Így őrzi a szerelem lángját Zoltán Erika és férje
2021-11-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A népszerű énekesnő Zoltán Erika és férje, Kátai Róbert már 31 éve élnek szerelemben. A Blikk kiszúrta, hogy nemrégiben kettesben voltak nyaralni, és kiderült, ez az egyik nagy titka harmonikus kapcsolatuknak!

 

Élményekben és koncertekben gazdag nyarat tudhat maga mögött Erika, akit egy barátja invitált Görögországba. A házaspár autóba is pattant, ám ezúttal a lányuk nélkül!

– Zoénak elindult a tanév, így nem tudott velünk tartani. Mi pedig ezer éve nem voltunk kettesben külföldön! 1990 novemberében költöztünk össze, ekkor beszéltük meg, hogy minden évben lopunk magunknak akár többször is három-négy napot, amikor csak kettesben lehetünk. Ezt azóta is tartjuk és remekül működik – árulta el a művésznő.

Erika és Robby D. már 24 éves házasok, ami nem a véletlen műve: kincsként vigyáznak a kapcsolatukra!

– Rendszeresen vannak olyan időszakok, amikor csak egymásra koncentrálunk – taglalta Erika, és hangsúlyozta, hogy a konfliktusokat nem szabad a szőnyeg alá söpörni.

– Nem szabad elfelejteni, hogy a boldogító igen örökké szól, és minden nehézségen át kell segítenünk egymást, meg kell küzdenünk egymásért. Nincs olyan, hogy két ember mindenben egyetért. Intelligensen meg kell beszélni a konfliktusokat, hogy ne maradjon a másikban tüske. A kommunikáció mindennek az alapja – árulta el újabb tippjét a házasoknak az énekesnő, aki a nyaraláson is egy témába vágó könyvet forgatott!

A házaspár Bucsi Mariann írónőhöz utazott Görögországba, akinek nemrég jelent meg az első regénye.

– Szerettem volna leülni Mariannal kávézni, könyve egy tanulságos iromány, fontos üzenete, hogy nem szabad a problémákat elfedni, foglalkozni kell velük – vélekedett Zoltán Erika.

Forrás: Blikk