Így legyél a sípályán is divatos!
2020-01-07  /  Szerző:   /   Rúzs

Amikor síruhát választunk, több szempontot is figyelembe kell vennünk: nem csak praktikusnak és kényelmesnek kell lennie, de az is fontos, hogy jól érezzük magunkat benne. Mutatjuk a legstílusosabb szetteket.

Prémes síkabát

A prémes síkabát nem új találmány, viszont egy teljesen egyszerű szettet is szuper nőiessé és divatossá tud varázsolni. Minél nagyobb és feltűnőbb a prém, annál drámaibb hatást érhetünk el vele.


Színes overál

Ki mondta, hogy a síruha csak sötét színű lehet? Egy élénkpiros, smaragdzöld vagy királykék overál nagy feltűnést tud kelteni, egyben nagyon stílusos is. Ha nem szeretjük a kezeslábast, kombinálhatjuk az élénkebb színű kabátot nude vagy fehér nadrággal.

Fémes csillogás

Egyre több divatház dob piacra fényes anyagú ruhákat és ez a trend hatott a sídivatra is. 2020 egyik nagy felfedezettjének a rosegoldot tartják, amely kifinomultabb az aranynál és feltűnőbb az ezüstnél.

Minták

A sí öltözeten a geometriai minták mellett szuper nőies a csipke és az olyan minta is, amely optikailag karcsúbbnak mutatja viselőjét.  Továbbra is közkedvelt – és sosem megy ki a divatból – az anyagában mintás ruházat is.


Hófehérben

Télen a fehér bár bizarr választásnak tűnhet, mégis összhatásában az egyik legelegánsabb viselet. Egy gyönyörű hófehér, prémes overálnál stílusosabbat elképzelni is nehéz.

Hótaposó

Bármennyire is tökéletes a szettünk, ha a hótaposónk nem illik hozzá. Válasszunk szőrméset, fehéret vagy rosegold, esetleg arany színűt, ezekkel garantáltan elismerő pillantásokat zsebelhetünk be.

Kiegészítők

A kiegészítők nagyban hozzájárulnak megjelenésünk összképéhez. Ha megvettük a síruhát, válasszunk stílusban és színben vele harmonizáló sapkát, sálat, kesztyűt és a síszemüvegről se feledkezzünk meg.


Forrás: Activebeauty