Így csempésszünk tavaszt az otthonunkba
2020-03-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

A tavasz a megújulás évszaka, itt az ideje, hogy otthonunkba is becsempésszünk pár színes, látványos és napsütést idéző berendezési tárgyat, ötletet.

Baldachint az erkélyre!

A baldachin elsőre talán furcsa kiegészítő lehet erkélyre, pedig ez is egy olyan darab, amivel igazán különlegessé tudjuk varázsolni a balkonunkat. Az erkélyt nagyon hangulatossá teszik a vidám textíliák, nagy párnák és tarkabarka szőnyegek.

 

Színes kiegészítőket mindenhová!

Csak pár ezer forintba kerülnek, mégis képesek teljesen új hangulatot csempészni otthonunkba. Válasszunk színes kaspókat, vázákat, díszpárnákat vagy egy feltűnő mintájú puffot, és helyezzük el őket lakásunk különböző pontjain.

 

Tavaszt idéző képeket a falra!

Semmi sem mutat olyan jól egy semleges színű falon, mint egy látványos poszter vagy kép. Válasszunk olyat, ami tükrözi a stílusunkat, és amire jól esik ránézni. Ha igazán egyedire vágyunk, sok helyen készítenek családi fotókból óriásposztert vagy kollázst, amelyhez színes keretet is választhatunk.

 

Díszítsünk virágokkal!

A tavasz első melengető napsugarai előcsalogatják a hóvirágot, a nárciszt, a jácintot és a tulipánt. Miért ne lehetne ez az otthonunkban is így? A tavaszi virágok cserepes változatait szinte bármelyik virágboltban beszerezhetjük, de akinek van erkélye, egy szép balkonládába maga is ültethet belőlük. Nem csak szépek, az illatuk is mennyei.

Rendezzük át!

Az egyik legköltséghatékonyabb módszer, ha kicsit átvariáljuk a bútorainkat. Ezzel a módszerrel leginkább a nappalit tudjuk átalakítani. Egészen elképesztő hatást érhetünk el már azzal is, ha egy-egy fotelt, állólámpát vagy a kanapét áthelyezzük.

Foorás: Activebeauty