Hujber Feri felesége nem bírja tovább
2017-03-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Furcsán viselkedik az utóbbi időben Hujber Ferenc. Mindenki ámul a színész "ámokfutásán", miközben otthon a felesége valószínűleg szenved. Cynthia az elmúlt 13 év alatt a megcsalásokat, hangulatingadozásokat és a kórházi kezeléseket is végigkínlódta férje oldalán, csak a gyermekeik tartják össze a párt.Hujber legutóbbi megszólalásaira azonban még a sokat látott ember is nehezen talál szavakat. A Story magazin információi szerint ezeket nem most találta ki, otthon is ilyesmikkel traktálja párját - aki egyre nehezebben viseli a megpróbáltatásokat.

„Állítólag most is előfordul, hogy otthon is hasonló stílusban beszél, mint az emlékezetes Mokka-beli interjújában. Olyankor egy idő után Cynthia leállítja, mert már nem bírja tovább” - mondta a lapnak a pár egyik barátja. Állításuk szerint olyan szinten megromlott a pár viszonya, hogy a kétgyerekes anya már a Facebookon is törölte férjét az ismerősök közül.

Korábban már felröppentek hírek arról, hogy Hujber csalta a párját, majd a kórházi kezelések ismét összehozták őket, később majdnem egy széket vágott feleségéhez a kisfiúk, Noel szeme láttára.Forrás: Blikk