Hogyan keltsd fel egy férfi figyelmét?
2020-10-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Természetesen nincs két egyforma férfi és nő, minden ember egyedi és megismételhetetlen. Így szerencsére, ha valakinek nem tetszel, még vonzó lehetsz másnak. Pont ezért a figyelem felkeltésére sincs sajnos egyetlen, mindenki számára működő módszer.

Ugyanakkor létezik 6 olyan általános szabály, amelyet ízléstől függetlenül észben kell tartanod, amikor el szeretnéd nyerni a kiszemelted kegyeit!

1. A furcsa tulajdonságaid emelnek ki a tömegből.

A kicsit különc emberek általában viccesek és szórakoztatóak, de próbálj azért ne átesni a ló túloldalára. Nem kell felsorolnod a randi partnerednek minden apró butaságodat, vagy különös hobbidat. Ehelyett emelj ki egyet, a számodra legfontosabbat (például, hogy titokban odavagy a régi westernfilmekért vagy mániákusan gyűjtöd a társasjátékokat), és ez legyen az, amiről emlékezetes maradsz. Akkor sem kell megijedned, ha szerinted semmi ilyen egyedi tulajdonságod nincs, és teljesen átlagos vagy, akkor vállald fel azt, akár némi öniróniával fűszerezve.

2. Fontos, hogyan közeledsz hozzá.

Általában a férfiaktól várjuk el a kezdeményezést, és a beszélgetés beindítását. De előfordulhat, hogy a korábbi rossz tapasztalatai miatt ideges és ő is fél megtenni az első lépést. Ilyenkor fontos a türelem és a biztatás részedről, amelyből bátorságot meríthet. Emellett kell egy adag önbizalom számodra is, mert anélkül senki figyelmét nem fogod tudni felkelteni.

Ezt is olvasd el! - Mit viselj az első randin? Útmutató hölgyeknek

3. Találj olyan témát, amiről tudod, hogy szívesen beszél.

A pasik imádnak a kedvenc dolgaikról mesélni. Előfordulhat, hogy bár Te kezdeményezel beszélgetést, végül jó hallgatóság leszel az este hátralévő részében. De ez egy remek módja annak, hogy közelebbről megismerd őt, és legalább telefonszámot cseréljetek. Ha például tudod, hogy önkénteskedik egy állatmenhelyen, akkor kérdezd meg, hogy milyen kutyát tudna elképzelni maga mellett. Ha úgy indítasz egy beszélgetést, hogy „Azt hallottam nagyon jó vagy ebben…”, az egy bíztató felütés számára, ráadásul azt is érezteted vele, hogy ez a tulajdonsága szimpatikus számodra.

4. A megfelelő kommunikáció elengedhetetlen.

Fontos, hogy megtanuld, hogyan kell beszélgetni az emberekkel. Minden figyelmeddel őrá koncentrálj, némítsd le a telefonod, és kérdezz sokat. Nézz gyakran a szemébe, hogy érezze, tényleg érdekel, amit mond. Ne Te legyél a domináns, és ne terheld olyan témákkal (például a saját családod drámái), amelyekhez nehezen tud érdemben hozzászólni.

5. Ne félj attól, hogy túl okosnak tűnsz!

Különbség van okos és tudálékos ember között. Egy nőnek sosem kell takargatnia, ha magas az intelligenciája, de az sem szerencsés, ha valaki kérkedik vele. Legyél büszke rá, hogy jártas vagy adott témában, de soha ne bombázd adatokkal és tényekkel a partnered, csak hogy legyőzd őt.

6. Ne játszd meg magad!

A férfiak elég okosak ahhoz, hogy átlássanak a szitán, és észrevegyék, hogy másnak próbálod eladni magad, mint amilyen valójában vagy. A legjobb, ha mindig az igazi énedet mutatod. Vállald fel az előnytelen tulajdonságodat is, mert azzal együtt vagy kerek egész. Esetleg elsüthetsz rá egy poént, és máris nincs mit takargatnod. Minden embernek vannak hibái, Neked is, és persze neki is. Ha ezt elfogadod, az nagy hatással lesz a partneredre, hiszen hatalmas önbizalomra utal.

Hidd el, sokkal vonzóbb vagy, mint gondolnád. Minél többet aggódsz emiatt, annál görcsösebben próbálsz majd mások felé közeledni, sikertelenül. Inkább vegyél egy nagy levegőt, legyél büszke arra, aki vagy, és add önmagad. Ennél többre nem lesz szükséged.