Hogyan érj tetten egy hűtlen partnert?
2022-08-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Akit már csalt meg a párja, pontosan tudja, hogy milyen megalázó és fájdalmas egy ilyen helyzet, amely a földbe döngöli a szerelembe vetett hited, és persze az önbecsülésed. Padlóra küld, és önmagadat vádolod, hogy mit rontottál el. Hidd el, nem Te vagy a hibás. Vagy talán egy kicsit mégis. Nem figyeltél eléggé…

Ha szeretnél egy csalfa partnert lefülelni, akkor muszáj odafigyelned a legapróbb jelzésekre is. Mert jelek mindig vannak, csak hajlamosak vagyunk túlzottan jóhiszeműen tekinteni a piros zászlókra, és behunyni a szemünket, abba a hamis illúzióba ringatva magunkat, hogy minden a legnagyobb rendben. De, ha az a bizonyos belső hang mégis csak bajt jelez, akkor észre kell venned. Lehet, hogy az elején még minden csodás volt köztetek, de egy kapcsolat változhat, és egy pillanat alatt tönkre mehet bármi.

Az alábbi 3 módszert Te is bevetheted, ha egy rossz gondolat nem hagy nyugodni, és úgy érzed, hogy a párod megcsal.

Lepd meg a munkahelyén!

Amikor olyan rossz érzések kerítenek a hatalmukba, hogy a párod nem hűséges hozzád, akkor az egyik legjobb módszer, ha Te is kiszámíthatatlanul viselkedsz, és például váratlanul betoppansz a munkahelyére. Ha meglepően zavartan viselkedik és láthatóan nem örül Neked, akkor biztos lehetsz benne, hogy rejteget valamit (vagy valakit).

Persze csak akkor tedd meg ezt, ha egy jó okot tudsz találni a bejelentés nélküli látogatásodra, különben túlságosan átlátszó leszel, és hamar rájön, hogy esetleg nyomozol utána.

Lepd meg otthon

Ha már együtt is éltek, akkor nagyon könnyű dolgod lesz, ha inkább otthon lepnéd meg. Egyik nap térj el a szokott rutintól, és menj hamarabb haza a munkából. Vagy, ha Te korábban jársz el dolgozni, akkor valamit „véletlenül felejts” otthon, és menj vissza érte. A viselkedése ilyen helyzetben is azonnal el fogja árulni.

Ez is érdekelhet! - Hogyan bocsátsd meg a hűtlenséget és lépj tovább?

Lepd meg a külön programján!

Szórakozni ment a haverokkal? Vagy megnéznek egy meccset egyikük lakásához közeli bárban? Miért ne járhatnál épp arra egy barátnőddel egy esti mozi vagy vásárlás közben? Egy villámlátogatás, egy gyors beszélgetés, és minden titokra fény derülhet. Ha egyáltalán ott találod az általa megadott helyen. Ha nem, akkor mindenki számára egyértelművé válik, hogy nem mondott igazat, és jobb, ha minél hamarabb felhívod, hogy várod a magyarázatát.

A nap végén, ha a bizalmad végleg eljátszotta, akkor sajnos Neked kell erősnek maradnod, és feltenned a kérdést, hogy van-e értelme folytatni?

Hasonló bejegyzések