Hogyan bizonyítsd be, hogy teljes szívedből szereted? 11 kipróbált ötlet
2020-06-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hányszor hallottad már, hogy a szép szavak helyett a tettek mutatják meg az igazi szerelmet. Ezért is fontos, hogy ne csak mondogasd a párodnak, hogy szereted, hanem cselekedetekkel is bizonyítsd be. De a rohanós hétköznapokban úgy érezhetjük, hogy nincs energiánk mindig új figyelmességekkel és gesztusokkal előállni.

Valójában kimutatni a szerelmedet nem is annyira nehéz, mint gondolnád. Ha megfogadod az alábbi tanácsokat, és beépíted a kapcsolatotokba, akkor biztos lehetsz benne, hogy a párod értékelni fogja.

Csak rá figyelj!

Tedd le a telefont, és az összes kütyüt, ami elvonja a figyelmedet róla. Az esti beszélgetés közben ne lógj a Facebook-on, és ne írogass a barátaidnak.  Engedd, hogy elmesélje a napját, és mutasd meg, hogy tényleg érdekel, amit mond.

Mindig legyen időd a párodra!

Éreztesd vele, hogy ő az első, és minden másnál fontosabb. Lehet, hogy csak 10 percre szaladsz át hozzá egy fárasztó munkanap után, de ebből is érezni fogja, hogy odafigyelsz rá.

Ezt is olvasd el! - 3 bizonyíték, hogy távkapcsolatban is növekedhet egy szerelem!

Értékeld!

Bármilyen apróságot is tesz meg a kapcsolatotokért, például vacsorát főz, vagy elintézi a számlák befizetését, soha ne felejtsd el megköszönni. Bár természetes, hogy megosztjátok egymás között a feladatokat, de mégis mindenkinek jól esik, ha értékelik a fáradozásait. Ebből is tudni fogja, hogy észreveszed, és figyelsz rá.

Bókolj!

A legapróbb gesztusok is nagyon sokat számítanak. Dicsérd meg reggel, amikor csinosan felöltözik munka előtt! Mondd el, mennyire büszke vagy rá, hogy ilyen keményen dolgozik! Meséld el, hogy mit szeretsz benne, és mi volt az, amit legelőször észrevettél rajta!

Érintsd meg!

Egy-egy zűrös nap után nincs jobb, mint egymás karjaiban találni megnyugvást. Egy ölelés többet mond ezer szónál. Csökkenti a stresszt, és közelebb hoz benneteket nemcsak fizikailag. Az intim pillanatok még szorosabbá teszik a köztetek lévő köteléket.

Könnyíts a terhein!

Lehet, hogy a párod előtt áll egy nehéz prezentáció a munkahelyén, vagy minden nap el kell látnia egy beteg hozzátartozóját. Ilyenkor legyél a támasza. Vállald át tőle a többi házimunkát, és segítsd ezekben a nehéz időkben.

Lepd meg a kedvenc vacsorájával!

Akár Te főzöd meg, akár csak megrendeled, a szándék, illetve az odafigyelés az, ami számít, és amit biztosan értékelni fog. Egy ilyen ötlet egészen apróság, mégis feldobja a párod napját.

Hagyj neki időt és teret!

Lehet, nem mondja ki, mert nem szeretne megbántani, de énidőre mindenkinek szüksége van. Biztosíts neki lehetőséget, hogy elmerüljön időnként a hobbijában, találkozzon a barátaival, vagy csak nyugodtan elolvashasson egy könyvet. Ettől nem kerültök távolabb egymástól, épp ellenkezőleg. Segít neki feltöltődni, és a kapcsolatotokat még intenzívebben megélni.

Kérd ki a tanácsát!

Mindegy, hogy miről van szó, munkahelyi vagy magánéleti problémáról, ha hozzá fordulsz segítségért és támogatásért, azt értékelni fogja. Ezzel kimutatod, hogy adsz a véleményére, és számít neked, hogy mit gondol.

Legyél a leghangosabb szurkolója!

Lehet, hogy a kedvesed épp egy előléptetésért hajt, vagy van egy álma, amire gyerekkora óta vágyik. Folyamatosan bíztasd, és segítsd, hogy elérje. Beszélgess vele róla sokat, közösen kitalálhatjátok, hogyan lehetne megvalósítani az ötletét.

Légy spontán!

Lepd meg két jeggyel egy régen várt mozipremierre, vagy a kedvenc csapata döntő meccsére. Szervezz meglepetés randit, vagy csak vigyél egy szál virágot a sarki árustól. Ezzel megmutathatod, hogy mindig csak rá gondolsz, és Neked is öröm lesz látni a boldogságot a szemeiben.

Ez csak néhány ötlet a millióból, amit Te is bármikor megtehetsz, mert nem jár sok energiával, mégis óriási boldogsághoz vezethet. Építs be minél többet a napjaitokba, és hidd el sokkal erősebb lesz a kapcsolatotok, mint előtte bármikor volt.