Hódi Pamela nem szeretne második gyermeket
2017-08-02  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Hódi Pamela meglehetősen fura indokot hozott fel arra, miért nem lesz Natinak rövid időn belül kistestvére. Sokan ki is akadtak a fiatal anyukára.Tény és való: Hódi Pamela 20 kilót szedett fel terhessége idején, és az is igaz, hogy párja, Berki Krisztián szerint a túlsúly válóok. Mégis meglepő, hogy a fiatal anyuka elsődleges indoka arra, hogy miért nem vállal még egy gyermeket, pont a testsúlya.– Nálam központi kérdés a hízás, és amikor arra gondolok, hogy vállalok-e még egy gyereket, az ugrik be, hogy én nem akarok 20 kilót hízni. Ez az első visszatartó erők között van – vallotta be Hódi Pamela egy interjúban. De azért azt is hozzátette: az is problémát okozna, hogy egy csecsemővel több a gond, mint cseperedő kislányával.

– Emellett arra gondolok, hogy olyan jó és egyszerű most Natival! Egy gyerkőcöt még bármelyik barátnőmnek odaadok, imádja az összeset, a barátnőim párjait is, anyukámékkal is teljesen jól elvan. Egy pici babát viszont mindig viszel magaddal. Hova teszem? Kire hagyom? - ezen szoktam gondolkodni. Erre még nem vagyok kész. 30 évesen lehet, hogy igen, de csak 29 leszek októberben, úgyhogy még van egy másfél évem - árulta el a Mokkában a híres anyuka.Pamela ezen kívül más okokból is odázza a családbővítést.

– Én nem szeretnék terhesen költözködni, se annyit dolgozni, mint amikor Natkóval voltam terhes. Akkor nem szeretnék kapkodni, arra szeretnék összpontosítani, hogy leesett a gyerkőc köldökcsonkja, és akár elteszem emlékbe. Amikor Nati nagyon pici volt, én azt nem tudtam annyira élvezni, annyira sok mindent csináltunk Krisztiánnal. Állandóan kapkodni kellett, nem volt egy nyugodt pillanatom, amikor nézegethettem volna a kis ujjait vagy a testét – mondta el a kamerák előtt Hódi Pamela, aki azt is megemlítette, hogy talán addigra megállapodnak Berki Krisztiánnal is és le is telepednek valahol.Forrás: Blikk