Hódi Pamela: „Bence mellett megtapasztaltam, milyen egy valódi társ”
2019-08-05  /  Szerző:   /   Szerelem Hódi Pamela számára az egyedülálló anyaság nem volt újdonság, hiszen az édesanyja is úgy nevelte fel őt és a testvérét. A pénz miatt sem kellett aggódnia, hiszen mindig odafigyelt, hogy legyen megtakarítása, illetve azon a véleményen van, hogy egy nőnek férfi nélkül is boldogulnia kell az életében.

Hodi Pamela parja

„Mindenbe bele kellett tanulnom. Ügyvédekkel, könyvelőkkel kellett tárgyalnom, döntenem kellett szerződésekről, pénzügyi dolgokról. A szakítás után lettem igazán felnőtt, hiszen ekkor kellett teljesen önálló döntéseket hoznom, egyedül én tartoztam felelősséggel az életemért. Másfél évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy azt érezzem, rendben van körülöttem minden, és hogy bebizonyosodjon, egyedül is megállom a helyem az életben” – mondta Hódi Pamela.

Az üzletasszony leginkább a kislányáért aggódott, hogy továbbra is mindent meg tudjon adni Natikának, de a félelmei alaptalannak bizonyultak, ráadásul a szerelem is hamar rátalált. Új párjával, Tóth Bencével már azt sem tartják kizártnak, hogy közös gyereket vállaljanak.

„Mostanra minden kerek. Bence mellett megtapasztaltam, milyen egy valódi társ. Ő a legjobb barátom, jókat beszélgetünk. Szeretnénk saját házba költözni, és ha eljön az ideje, jöhet a közös baba is” – árulta el a boldogságban úszva Hódi Pamela.

Forrás: Blikk