Hivatalosan is válik Dancs Annamari Kiskerótól
2018-03-28  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Beadta a válókeresetet Dancs Annamari (37), így nemsokára hivatalosan is különválhatnak az Operettszínház művésznője és kollégája, Kerényi Miklós Máté (35) útjai.Tavaly nyáron a színész úgy döntött, hogy egy évvel az álomesküvő után kilép a házasságából. A pár kisfia, Ádám akkor alig volt négy hónapos, ám Kiskeró – ahogy a szakmában nevezik – úgy érezte, csak a gyermeke iránt érzett szeretet nem elég ahhoz, hogy együtt maradjon a feleségével.

A Blikk információi szerint hivatalosan is megindult a folyamat, immáron papíron is válnak a felek, a kezdeményező fél pedig a feleség volt.

Igaz, az egykori szerelmesek kisfiuk, Ádám miatt örökre kapcsolatban maradnak egymással, amennyiben minden gyorsan lezajlik, a válás után mind a ketten tiszta lappal kezdhetnek új életet.Persze, ennek az is feltétele, hogy minél gyorsabban megegyezzenek minden részletről. A Blikk információi szerint azonban vannak még nézeteltérések, tisztázandó kérdések az egykori szerelmesek között, amelyek m­iatt az alig pár hónap alatt lezavarható jogi procedúra akár évekig is elhúzódhat.

Ám ehhez, egy hosszú váláshoz egyiküknek sem fűződik érdeke, hiszen közösen kell felnevelniük a nemrég egyéves születésnapjá­t ünneplő kisfiukat, nem be­szél­ve arról, hogy a válás m­iatti feszült­ségre közös munkahe­lyükön, a Budapest­i Operettszínházban sincs szükségük.– Erről nagyon nehéz beszélni. Egy hosszú folyamat volt, amelynek ez lett a vége. Borzasztóan sajnálom – nyilatkozta korábban a Blikknek Kerényi Miklós Máté, aki azonban az új fejleményekkel kapcsolatban nem akart megszólalni. Ahogyan a felesége sem, aki egy ideig harcolt a házasságáért, de végül el kellett fogadnia gyermeke apjának döntését.

– Aki ismer engem, tudja, hogy Mátét rajongásig szerettem. Ő hozott egy döntést, amit nekem el kellett fogadnom – mondta a szakításukkal kapcsolatban a Blikknek tavaly decemberben Annamari, aki végérvényesen feladta a reményt, és pár héttel ezelőtt hivatalosan is elindította a válást. Ebben valószínűleg az is közrejátszott, hogy kiderült, Kerényi Miklós Máté már más mellett keresi a boldogságot: a színész nem sokkal a szakítás után összejött egy fiatal kolléganőjével, Kardffy Aishá­val (19), akivel azóta is egy párt alkotnak.

Dancs Annamarit és Kerényi Miklós Mátét hosszú éveken át tartották a Budapesti Operettszínház álompárjának, ám 2012-ben – több évnyi kapcsolat után – hirtelen és teljesen váratlanul szakítottak. Két évvel a szakításuk után újra összejöttek, és 2016 nyarán össze is házasodtak, 2017 februárjában pedig megszületett kisfiuk, Ádám. Ám a boldogsághoz ez sem volt elég.

Forrás: Blikk