Hiába hajszolja a szerelmet Jennifer Lopez?
2021-03-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Megtalálni az igaz szerelmet bizony nem egyszerű, hollywoodi berkekben is szinte csodaszámba megy, ha egy világsztár biztosan rátalál élete párjára – és ki is tart mellette.

Ha valaki, akkor a javíthatatlan romantikus Jennifer Lopez aztán nem adja fel sok szerelmi csalódás után sem. A világ legszebb nőjének is megválasztott énekes-színésznő három zátonyra futott házasság és néhány rövid fellángolás után úgy tűnik, nemcsak kitartóan hisz abban, hogy rátalálhat az igazi társra, hanem ennek is él. Mégis szerelmi életében rendre balszerencse kíséri.

– Hiszek a házasságban, abban, hogy létezik örök szerelem. Szeretnék elköteleződni, egyvalakivel megöregedni, de nem erőltetem – fogalmazott 2018-ban a popdíva, akinek kezét egy évre rá meg is kérte a párja, Alex Rodriguez (45) egykori baseballjátékos. J. Lo és szerelme azóta is egy párt alkot, jóllehet két héttel ezelőtt hírét keltették: a szerelmesek négy együtt töltött év után külön mentek, miután Rodriguez állítólag félrelépett, ám a felek hamar cáfolták a dolgot. Közös nyilatkozatukban leszögezték, noha van mit helyrehozniuk kapcsolatukban, két éve tartó jegyességüket nem bontják fel.

Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy Lopezéknek – kapcsolati becenevükön: J-Rodéknak – megvannak a maguk gondjai, a híresztelések szerint a közelmúltban románcuk megmentése érdekében párterápiára is jártak. Régóta tervezett esküvőjüket kétszer is lefújták: előbb a koronavírus-járványra hivatkozva halasztották el a ceremóniát, majd azt mondták, nem is tartják olyan fontosnak a házasságot, hiszen korábban mindketten kimondták a boldogító igent, de ez nem feltétele annak, hogy boldogok lehessenek. A popdíva háromszor is oltár elé állt, de egyik házasság sem ért boldog véget.

– Néha fent, néha lent, ez jellemzi a szerelmi életemet. De ez nem máson múlt, csak rajtam, mert nem találtam önmagam. Míg magamat nem tanulom meg szeretni, mást se fogok tudni őszintén, de azt hiszem, talán most már révbe érhetek – mondta 2019-ben J. Lo.

 

Futó románcok

Az énekesnő elsőként 1997 februárjában Ojani Noa (47) színészhez ment hozzá, de 11 hónap után elváltak. 1999 és 2001 között aztán Sean ‚Diddy’ Combs (51) rapperrel randizott, akiről úgy tudni, megcsalta J. Lo-t.

 

2001 szeptemberében Cris Judd (51) színész vette el, de 2002 júniusára már nem voltak együtt. Válásuk 2003-as kimondása előtt Lopez a Gengszter románc című film forgatásán beleszeretett az Oscar-díjas Ben Affleckbe (48), aki a kezét 2002 novemberében kérte meg. Az esküvőt négy nappal a kitűzött dátum előtt lefújták, kapcsolatuk 2004 januárjáig tartott.

Lopez azonban nem várt sokat, még az év júniusában hozzáment Marc Anthony (52) énekeshez, tőle születtek ikrei, Max és Emme (13), de 2011 júliusában bejelentették szakításukat, válásukat 2014-ben mondtak ki.

Lopez addig a háttértáncosával, Casper Smarttal (33) is románcba bonyolódott, se veled, se nélküled kapcsolatuk 2016-ig tartott. Az énekesnőt a rapper Drake-kel (34) is hírbe hozták, Alex Rodriguez csak ezt követően, 2017 februárja környékén lépett az életébe, eljegyzésüket 2019 márciusában jelentették be.

Forrás: Blikk.hu