Házassági évfordulót ünnepelt a brit királyi család
2019-05-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat 2011.április 29-én mondta ki a boldogító igent Vilmos herceg és Kate Middleton: nyolcadik házassági évfordulóját ünnepli Cambridge hercege és hercegnéje.

Vilmos herceg

Az egész világ tűkön ülve várja Meghan hercegné és Harry herceg gyermekének születését, de a királyi családnak máris van oka az ünneplésre, hiszen hétfőn volt Katalin hercegné és Vilmos herceg nyolcadik házassági évfordulója. A Kensington-palota a közösségi oldalán köszönte meg a jókívánságokat.

"Nyolc éve, a mai napon – köszönjük a jókívánságokat, amelyek Cambridge hercegének és hercegnéjének házassági évfordulójára érkeztek!"

Vilmos herceg

A pár a St. Andrews-i Egyetemen ismerkedett meg Skóciában, ahol egy ideig közös lakást béreltek hallgatótársaikkal. 2010-ben Vilmos megkérte szíve választottjának kezét, hogy aztán 2011. április 29-én a westminsteri apátságban egybekeljenek. Mintegy 1900 vendég tette tiszteletét a hercegi esküvőn, amelyet milliók figyeltek a tévéképernyők elé szegeződve.

Vilmos herceg

Katalinnak és Vilmosnak azóta három gyermeke született: György nyáron tölti be a hatodik életévét, Sarolta csütörtökön ünnepli a negyedik születésnapját, a kis Lajos pedig a napokban lett egyéves.

Katalin hercegne

Forrás: Blikk