Harry és Meghan bejelentette, hogy visszavonul
2020-01-10  /  Szerző:   /   Párkapcsolat

Közleményt adott ki Harry herceg és felesége, Meghan Markle, akik hosszú hónapok után úgy döntöttek: a jövőben visszalépnek uralkodói tevékenységüktől. A nehéz döntés eredményeképpen új szerepet töltenének be a családban, munkát szeretnének vállalni, hogy anyagilag is függetlenedjenek és a saját lábukon tudjanak állni, ennek érdekében pedig azt is vállalják, hogy folyamatosan ingáznak majd a szigetország és az Egyesült Államok között.


A közleményben kitérnek arra is, hogy a döntésük ellenére mindenben támogatják Őfelségét, a királynőt, tiszteletben tartják kötelességeiket, gyermeküket, a kis Archie-t is a királyi hagyományoknak megfelelően szeretnék majd felnevelni, ám a döntésükkel lehetőségük nyílik arra, hogy nagyobb teret adjanak a családjuknak, hogy életük következő fejezetére koncentrálhassanak. Egyik legfőbb tervük a jövőre nézve egy jótékonysági alapítvány létrehozása.

 

Korábban nagy port kavart a királynő karácsonyi fotója, ahol az asztalára állított képeken felsorakoztatták a család tagjairól készült kedves képeket, ám – Vilmosékkal ellentétben – sem Harry és Meghan, de még a gyermekük sem szerepel a kiállított fotókon. Sokan akkor azt gondolták, a hosszabb ideje fennálló testvérviszály egyik jele lehet ez.

Forrás: Blikk