Hároméves lett Szabó Zsófi kisfia
2020-12-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A karácsonynál is jobban várja kisfia születésnapját Szabó Zsófi! A műsorvezető fia pénteken lett hároméves, de a járvány miatt ezúttal csak szűk családi körben tudták megünnepelni a fontos eseményt.

– Nekem ez a legszebb nap az évben, amióta édesanya vagyok. Ilyenkor már alig várom a reggelt, hogy felköszönthessük Mendelt. Szép tortával készülünk és lufikkal, ezeket szereti nagyon. Az ajándékozáson nincs túl nagy hangsúly, ráadásul közeleg a Mikulás és a karácsony is. A családon belül fel szoktuk osztani, hogy ki mit szerez be, egyébként, ahogy az az ilyen idős kisfiúknál szokott lenni, nálunk is autó- és dinómánia van – árulta el a Blikknek Szabó Zsófi, akitől azt is megtudták, hogy Mendel már maga találja ki, milyen tortát szeretne.

– Már tavaly is „leadta a rendelését”. Természetesen ezúttal is autós torta lesz, fehér és barna színben. Hiába lesz az ilyenkor szokásos 50 fő helyett csak a szűk család ott, így is többszeletes lesz a torta. Az ebéd pedig húsleves lesz sólettel, amit a mama készít – mondta várakozással a hangjában az RTL Klub Reggeli műsorvezetője.

Forrás: Blikk