Hajdú Péteréknél következhet az esküvő, jöhet a baba
2020-11-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hamarosan összekötheti szerelmével, Láng Eszterrel az életét Hajdú Péter, aki két éven belül gyermeket is vállalna kedvesével.

 

Szerelme és saját születési horoszkópja alapján tartós lesz Hajdú Péter mostani kapcsolata! A műsorvezető a Best magazinnak adott interjújában járta körbe Izing Klárával, a sztárok asztrológusával azt, milyen is a mostani kapcsolata párjával, Láng Eszterrel. Az elemzésből többek között az is kiderült, hogy a horoszkópjaikat összehasonlítva olyan konstellációk jönnek létre, amelyek végzetes vonzerőt jeleznek. Mint kiderült, ebben Hajdú Péter is hisz.

– Én is úgy érzem, hogy a kapcsolatunkra a mindent elsöprő szenvedély a jellemző. Remélem, ez így is marad – mondta a Best magazinnak adott interjújában Hajdú Péter, aki szerelmét az RTL Klub Reggeli című műsora kapcsán ismerte meg. Láng Eszter ugyanis a Reggeli felelős szerkesztője volt, a tévében történt személyes találkozásukkor pedig valósággal elvarázsolta Hajdút.

 

Júliusban ünnepelték az első évfordulójukat, az eljegyzésen is túl vannak, ráadásul a csillagok állása szerint össze is házasodnak. Ez az asztrológia szerint is szerelem volt első látásra. Képletük arról árulkodik, hogy előző életükben nem teljesülhetett be szerelmük.

– Egyelőre egy gyermeket tervezünk, de ez menet közben változhat. Tetszik, hogy a klasszikus férfi és női szerepeket kell betöltenünk a csillagok állása alapján. Remélem, ez így is történik majd – mondta a Best magazinnak Hajdú Péter, aki gyerekcentrikusnak tartja magát, fontos számára az, hogy családban éljen, amire a sorstól újra lehetőséget kap.

Forrás: Blikk