Hajdú Péter egy éjszakára szerette volna elcsábítani Demcsák Zsuzsát
2020-09-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Ma már a főnöke, de régebben még az ágyába akarta becsalni Hajdú Péter (45) Demcsák Zsuzsát (42)!

 

Kiderült, hogy a korábban nagy nőcsábász hírében álló televíziós-producer már az első randin szexet akart kolléganőjétől, sőt, a műsorvezető szerint ajánlatot is tett – ám erre végül nem került sor.

A Life TV-n futó Összezárva című műsorból kiderül, a közel húsz évvel ezelőtti randevú sokat ígérően indult, vacsoráztak, boroztak, ám Hajdú utána olyan, erősen szexuális töltetű kijelentést tett, hogy megfagyott a levegő. A sztorit felidézve Demcsák nem is merte hangosan elmondani, mi hangzott el, inkább csak Péter fülébe súgta azt.

– Szerintem abban az életszakaszodban voltál, hogy próbáltál nekem udvarolni, és volt egy mondatod, ami megmaradt bennem – vezette fel a szaftos sztorit Zsuzsa, akinek emlékei szerint Hajdú az éjszaka flegma császáraként viselkedett.

 

Amikor most újra előkerült a történet, Hajdú zavarba jött. 

– Szerintem ilyet biztos nem mondtam, nem rám vall. Lehet, hogy egyértelmű voltam vele, de tiszteletlen semmiképp. De szerintem nem akartam a szexet, emlékszem, éppen egy szakítás után voltam, amikor Zsuzsa fent volt nálam, még akkor is váltottunk üzeneteket. Ezért is mondhatta, hogy én folyamatosan csajos sztorikkal jöttem neki – magyarázta Hajdú, és beismerte, valóban elpirult, amikor Demcsák a fülébe suttogott.

– Zavarba jöttem, na, de azért, mert ott volt a fülemben a füles, és tudtam, hogy az egész vezérlő hallja, köztük Eszti, a jelenlegi párom is. De ő csak nevetett az egészen, és azt mondta nekem, ő akkoriban más ügyekkel foglalkozott, körülbelül akkor kezdte az iskolát.

A több ismert barátnőt elfogyasztó Hajdút megkérdezte a Blikk, el tudta volna-e magát képzelni Demcsák oldalán, de a producer jelezte – ahogy a műsorban Zsuzsa szájából is elhangzott –, igazából sosem jöttek be egymásnak, kalandjuk nem lett volna több egy tartalmas éjszakánál.

– Nem működött volna hosszú távon, nem vagyunk egymás esetei – vallotta be Hajdú. – Még nyalogattam a sebeimet a szakítás után, gondoltam, felhívom magamhoz Zsuzsát, és ő jött.

A producernek tényleg akadhat néhány csajozós sztorija: a 2000-es évek elején Hajdú Péter még Ábel Anitával járt, majd Tornóczky Anita következett, de hamar rájöttek, ők inkább csak barátok. Egy időben a Big Brotherből ismertté vált Zsanett oldalán tűnt fel, de csak néhány hétig tartott a románc, majd Szabó Erika mellett kötött ki, de a színésznővel alkotott párosa is csak egy hónapig élt. A modell Bálint Antóniával hosszabb ideig járt, majd randizott Oszter Alexandrával is, ám feleségül végül Sarka Katát vette, akivel elváltak.

Forrás: Blikk