Hajas László már alig várja, hogy nagypapa lehessen
2021-06-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hajas László alig várja, hogy végre unokái szülessenek. Fiatalos, vagány nagypapának képzeli el magát, aki még a pelenkázástól sem riad vissza.Hajas Lászlón mintha nem fogna az idő múlása, 66 évesen már évek óta arra vágyik, hogy nagypapa lehessen. Ez a vágya még nem teljesült, ami kicsit el is szomorítja.

"Dani fiam még csak 22 éves, Orsi lányom viszont 37, a feleségem, Judit lánya pedig 28 éves, így minden esélyem megvan rá, hogy a közeljövőben nagyszülő legyek. Orsi ráadásul komoly kapcsolatban él, tehát nem reménytelen a dolog. A feleségemmel mindketten imádjuk a gyerekeket, egészségesek vagyunk, biztosan nem okoz majd gondot a kicsikkel való törődés" – mondta a Borsnak Hajas László.

A sztárfodrász bízik abban, hogy fiú unokái születnek, de akkor sem lesz szomorú, ha lányok lesznek. Egy azonban biztos, ha unokái megkérik, hogy készítsen nekik valami őrült frizurát, boldogan tesz majd eleget kérésüknek.

Nagyon jó génekkel rendelkezik, de azért oda is figyel magára a sztárfodrász, ebben a felesége is teljes mértékben támogatja.

"Judit az én háziorvosom, aki vigyáz az egészségemre, gondoskodik róla, hogy megfelelő módon táplálkozzam. Kikészíti a vitaminjaimat, és szól, ha vérvételre kell mennem. Fittnek érzem magam, ezért nem lennének megerőltetőek számomra az unokákkal közös sportos programok. Szívesen vigyáznék rájuk, sőt a pelenkázás gondolata sem ijesztő számomra, hiszen gyermekeimet is pelenkáztam" - tette hozzá.

Bízik benne, hogy kívánsága hamarosan teljesül, ennek ellenére úgy gondolja, hiába erőltetne bármit is, a sorsunk előre meg van írva.

Forrás: Blikk