Gyermeket vár Szabó Zsófi
2017-07-20  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Szabó Zsófi a kritikus három hónapot túlvészelve bejelentette az örömhírt: anya lesz. A csoda nem is érhette volna váratlanabbul.

Esküvőjük után ment el nőgyógyászhoz a színésznő, ahol kiderült, hogy inzulinrezisztenciája és endometriózisa van, ami annyit jelentett, hogy minimális eséllyel eshet természetes úton teherbe - mesélt állapotáról a Storynak.Mivel mindig is fiatal anyuka szeretett volna lenni, rögtön komoly diétába kezdett, ami komoly életmódváltással is járt, ám hiába javultak az eredményei, teherbe így sem esett, s lassan nem látott más lehetőséget, mint a lombik programot.

- Megbeszéltük a férjemmel, hogy egész nyáron pihenünk, kikapcsolódunk, és ősszel elindítjuk a lombikprojektet. Azzal nyugtattam magam, hogy ez biztos segítséget jelenthet, s el is engedtem az egészet. Abban a pillanatban, hogy nem görcsöltem ezen tovább, megtörtént a csoda.A baba nemére vonatkozó kérdést illetően, Zsófinak mindegy fiú lesz-e vagy kislány. A lényeg, hogy egészséges kisbabájuk legyen.

Forrás: Blikk