Gwen Sefani exe kitálalt egykori nejéről
2017-01-29  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Közel 13 év házasság után, 2015-ben ért véget Gwen Stefani és Gavin Rossdale kapcsolata, miután kiderült, a férfi megcsalta az énekesnőt – 3 éven keresztül – a gyerekeik bébiszitterével. A két zenész 20 évig alkotott egy párt, mielőtt fény derült volna Rossdale hűtlenségére.A Bush egykori frontembere most a Fabulous magazinnak nyilatkozott arról, hogyan élte meg a szakítást, illetve arról, miként zajlik az élete egykori neje nélkül.

– A válás pont az ellenkezője volt annak, amit valójában akartam. ...Igazán nem ezt akartam, de itt tartunk most. Leszámítva a halált, azt hiszem a válás az egyik legnehezebb és legfájdalmasabb dolog, ami történhet velünk – mesélte Rossdale, aki láthatóan rájött, mekkorát hibázott.

– 20 évig voltunk együtt, ami már önmagában is elég csodálatos dolog. Ez egy élethossznyi idő. Még mindig azt gondolom Gwenről is, hogy fantasztikus. Mesés 20 évünk volt együtt, és van 3 káprázatos gyerekünk. Sok remek dolog történt, ez idővel egyre egyértelműbb – mondta.

A zenész végül azzal zárta, hogy tiszteletben tartja egykori neje döntését, a legfontosabbak pedig a gyerekeik.Forrás: Bors