Görög Zita nehezen bízik a férfiakban
2017-07-15  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Görög Zita élete férfi nélkül is teljes, megtalálta a harmóniát. Azonban nem zárkózik el egy újabb kapcsolattól.Görög Zita úgy gondolja, hogy a Megasztáros időszak volt a tévés karrierje csúcsa. Ám úgy érzi, hogy ekkor túl nagy figyelmet kapott a médiától és a férfiaktól is.

- Zavarni kezdett a férfiak túlzott közeledése. Akadtak úriemberek, de a legtöbben nem haverkodni akartak... Többször besokalltam. A mai napig azt látom, hogy nyomulnak a nős pasik, meg akiknek barátnőjük van, meg akik szinglik (...) Emiatt szörnyen nehezen bízok meg a férfiakban, az eddigi párkapcsolataimban is bizalmatlan voltam - vallotta be a Hot! Magazinnak.

Zita azt is elmondta, hogy a férfiakban túl sok az előítélet vele szemben, és ezeket nagyon nehéz lebontania. Így csak olyanokkal akar foglalkozni, aki hamar észreveszi, valójában milyen ember. Azt azonban elismerte, hogy vannak dolgok, főleg érzelmi területen, amelyekben a mai napig naiv.

Legutolsó párkapcsolata után teljesen összetört.

- Egy év kellett hozzá, hogy talpra álljak lelkileg, és ehhez pszichológus segítségét is kértem - mondta Zita, aki azt is bevallotta, hogy izgalmas önismereti utakat jár be.Mindazonáltal továbbra is idealista és vágyik a romantikára.

- Sokáig nem tudtam értékelni önmagam, hiszen egy olyan szakmában értem el sikereket, amit a külsőmnek köszönhetek. A modellszakma nagyon kemény volt számára. Csak az számított, hogy ember maradjak, hogy ne legyen belőlem egy drogos, felszínes nőcske - mesélte Zita, aki mára nagyon szerencsésnek érzi magát a munkájában.

Öthetes szabadságát nemsokára megkezdi, amikor családjával indul Olaszországba. Egyedülálló kétgyermekes anyaként sem fél az utazástól. Elmondása szerint nagyfokú bátorsága és önbizalma is közrejátszik abban, hogy nincs pasija.

- Sok pasinak ez túl sok: nem igazán lehet irányítani - nyilatkozta Zita.Idézte egy barátját, aki szerint halmozottan hátrányos az ő helyzete a társkeresésben.

- Sorolom: a médiában dolgozom, rendelkezem némi egzisztenciával, el is tartom magam, és van két gyermekem – mindez többnyire megrémiszti a férfiakat. Örök romantikusként szeretném megtalálni a párom, de már nem hajkurászom.

Minden nehézség ellenére Zita teljesnek érzi az életét.

Forrás: Blikk