Görög Zita elárulta, hogyan ismerkedett meg szerelmével
2018-06-13  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Görög Zita elárulta, hogyan indult kapcsolatuk születendő gyermeke édesapjával, illetve arról is mesélt, hogyan illeszkedett be a családjába a férfi.Utolsó szakítása után Görög Zita megfogadta, sokkal óvatosabb lesz, és nem ugrik bele egyből egy kapcsolatba. Minderről párja, Zsolti nem tudott semmit, ám tiszteletben tartotta Zita tempóját.

– Vele átéltem azt, amit az ember élete első szerelménél él át. A negyedik randevú után kaptam az első puszit az arcomra, a tizedik randi után történt az első csók. Azt éreztem, a fizikai együttlét nem olyan fontos, mint ez a lelki együvé tartozás – mesélte a modell anyuka.

Március elején már beszámoltunk róla, hogy Zita harmadik gyermekével várandós. A kismama a Nők Lapjának elárulta, hogy Zsolti és gyermekei hogyan viszonyulnak egymáshoz, mennyire sikerült a férfinak beilleszkedni szerelme családjába.– Nem lehetett neki könnyű, de remekül csinálta! Tökéletes társ, kölcsönösen elfogadták egymást a gyerekekkel – mesélte Zita a Vasasban játszó futballista kedveséről. – Szegedről került Budapestre, és fogalma sem volt, mivel jár öt ember együttélése. Eleinte, ha elküldtem boltba, hazatért három kiflivel, de ma már eltalálja az adagokat.

Forrás: Blikk