Gombos Edina és családja boldog Amerikában
2017-03-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Gombos Edina és családja két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy nekivágnak életük talán egyik legnagyobb kalandjának: kiköltöznek az Egyesült Államokba.

Az egykori műsorvezető a Story magazinnak mesélt arról, mennyire jó döntést hoztak azzal, hogy Floridába költöztek. Edina nemrég töltötte be a 40-et, és bár megsiratta harmincas éveit, a Miamitól hatvan kilométerre fekvő óceánparti kisvárosa és családja szeretete kárpótolja mindenért.A kétgyermekes anyuka nagyon jól érzi magát az Egyesült Államokban, hiszen elmondása szerint ott van lehetőségük a fejlődésre, és egy olyan multikulturális környezetben élni, amiben mindig is szerettek volna. Két évet adtak maguknak arra, hogy beilleszkedjenek: sikerült. Városuk biztonságos, rendezett, és az óceán is közel van. Edina még azt is elárulta, hogy Albertónak jobban hiányzik Magyarország, mint neki.

Elmondása szerint nem könnyű valóra váltani az amerikai álmot, azonban úgy tűnik, hogy számukra bejött a váltás: nem fognak visszajönni Magyarországra.Forrás: Blikk
Hasonló bejegyzések