Gombos Edina elárulta, miért költözött ki Miamiba
2021-06-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Immár hat éve él férjével, Albertóval és két gyerekükkel, a 13 éves Mirandával és a 6 éves Matteóval az Egyesült Államokban Gombos Edina. Az Aktív korábbi műsorvezetője nem tervezi a hazatérést, hiszen úgy érzi, Miamiban mindannyian megtalálták a számításukat.

Edináék távozása sokakat meglepett annak idején, kiköltözésük okaira pedig sokáig nem is adott magyarázatot a műsorvezető. Videóblogjában azonban négy évvel a kiköltözésük után tiszta vizet öntött a pohárba. Vallomásából kiderült, hogy a kiégés réme vezérelte őt és családját Kaliforniába, ahol új életet kezdtek. Nem akarta azt érezni, hogy nem tud tovább fejlődni, emellett valami pluszra is vágyott.

„A motiváció tehát az én krízisem volt, huszonkét évet lehúztam a médiában, minden szegmensét élveztem, mindent kipróbáltam, de jött a negyvenes vízválasztó, és azt mondtam: ennyi volt, kiégtem. Azt éreztem, nem tudok már hova fejlődni, amit akartam, azt elértem, így kell kiszállnom, amikor a csúcson vagyok, amikor jók a dolgok, nem pedig akkor, amikor ellenkező az irány és lefelé megy” – magyarázta akkor vlogjában. Azt is elárulta, munkája miatt kislányával sem tudott elég időt tölteni születése után, ezt pedig nem szerette volna megismételni a kisfiával is. A műsorvezető ugyanis egy olyan YouTube-csatornát indított, amelyen a kinti életüket mutatják be követőiknek.

 

A kubai származású Albertóval 2004-ben keltek egybe Magyarországon, ám a férfi nem igazán találta a helyét itthon.

„Hiányzik Magyarország, ott laktam 13 évig. Sokáig nagyon ragaszkodtam az ottléthez, ám rengeteg pofont és keserűséget kaptam, főleg az emberektől. Úgy érzem, a magyarok nem fogadtak el engem. Volt, hogy kiabáltak, minek jöttem oda – persze tisztelet a kivételnek. Tisztában vagyok azzal, hogy Magyarország nagyon zárt, nem multikulturális, de akkor sem az emberek kedvessége él az emlékezetemben” – világított rá távozásuk hátterére Alberto, aki elmondta azt is, hogy odakint jobb körülményeket tudott a családja számára teremteni. Ugyanis egy nyugat-európai cég információtechnológiai főnöke.

Edina pedig saját médiavállalkozását irányítja, és nem felejti el, honnan jöttek, és mindent megtesz azért, hogy becsempéssze a hazai ízeket a hétköznapjaikba. Ráadásul mind a magyar, mind pedig az amerikai ünnepeket megtartják. Szeretné ugyanis, hogy a gyerekeknek természetes legyen az, hogy többnemzetiségű barátaik vannak. Az extévés korábban azt is elmondta, Miranda és Matteo megszületése óta tart attól, hogy a kicsiket bőrszínük miatt csúfolják majd, illetve nagyobb korukban is hátrányos helyzetben lesznek Magyarországon. Floridában azonban nem kell tartania gyermekei bőrszíne vagy származása miatti megkülönböztetésektől, mivel az ottani iskolákba sokféle etnikumból járnak gyerekek.

Edinát rendszeresen kérdezgetik követői, vajon egyszer hazaköltöznek-e Magyarországra, a volt műsorvezető azonban minden alkalommal határozottan elmondja, hogy kint tervezik továbbra is az életüket.

Forrás: Blikk