Geszti Péter Gryllus Dorkával való házasságáról nyilatkozott
2024-04-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A mai napig jó kapcsolatot ápol egymással Geszti Péter és egykori felesége Gryllus Dorka. A tévés úgy érzi, fontos szerepet töltött be az életében a színésznő.

Geszti Péter és Gryllus Dorka 2001-ben kötötték össze az életüket, ám a házasság nem tartott sokáig: 2003-ban megromlott a kapcsolatuk, végül három évvel később, 2006-ban hivatalosan is elváltak. A műsorvezető később azt nyilatkozta az első házasságáról, hogy az a gyerekkora meghosszabbítása volt, és nem volt még elég érett ahhoz, hogy vigyázzon is rá. Azóta mindketten más partner mellett találták meg a boldogságot. Dorka jelenlegi férje, Simon Kornél korábban azt is bevallotta, hogy először Geszti kocsijában szúrta ki a nejét, aki akkor még észre sem vette őt, noha ma már két kisgyermekkel büszkélkedhetnek el.

A színésznő volt férje kíváncsi volt arra, hogyan telnek a hétköznapjai a sztárpárnak, így meghívta Dorkát vendégnek az Adom a napom című műsorába. A felkonferálásában kitért a kettejük viszonyára is...

„A mai vendégemmel a viszonyom speciális. Éveken át volt a feleségem. Annak, hogy ez már nincs így, számos oka van, de az egyik biztosan én vagyok. Olyan húsz év távlatából is azt érzem, nekünk akkor találkozni kellett, és jó, hogy így történt. Hosszabb távon mindketten más mellett találtunk társra, így vagyunk most mindketten boldogok" – jegyezte meg Péter.

„De a személye a mai napig fontos nekem, igazán szeretem és tisztelem őt. Mégis – bár régen persze, másként volt – ma nagyon keveset tudok arról, hogyan él feleségként, anyaként, színésznőként, hogyan telik egy napja. Bevallom, kicsit izgulok, amikor azt mondom: az Adom a napom stúdiójába érkezik a csodálatos Gryllus Dorka" – jelentette be a tévés.