Gergely Róbert újra szerelmes
2023-01-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gergely Róbert januárban tölti be a 65. életévét, azaz hivatalosan is nyugdíjas lesz. Bár az énekes néhány évvel ezelőtt már elment előnyugdíjba, most elárulta, hogy nem tengeti magányosan a hétköznapjait, ugyanakkor a részleteket megtartja inkább magának.

Gergely Róbert a Meglepetés magazinnak számolt be arról, hogyan telnek mostanában a napjai, illetve milyen hatással volt az életére a koronavírus-válság. Elmondta, hogy pár évvel ezelőtt már előnyugdíjba vonult, de csak most januárban tölti be a 65. életévét, és lesz hivatalosan is nyugdíjas. Amikor a színész-énekes első nyugdíja megérkezett, furcsán érintette a dolog, elsősorban az, hogy milyen hamar elteltek az évek.

– Ha letenném a mikrofont, megbetegednék, elmúlna az életem. Nem láblógatós, parkban sétáló öregember kívánok lenni. Az aktív életem tovább folytatódik – mondta a lapnak Gergely Róbert, aki azt is elárulta, hogy egy ideje már a születésnapi koncertjére készül, amelyen régi és új dalokat ad elő a közönségnek.

Az előadó élete során kétszer nősült: az első feleségétől született egy fia, akivel jelenleg közös telken, de két külön házban élnek. A második válása után a művész huzamosabb ideig egyedül élt, ám nemrégiben újra eltalálta Ámor nyila:

- A hír igaz, de csak szűkszavúan szeretnék megszólalni ez ügyben. Jól érzem magam, mert van mellettem valaki. Üdvös, ha ebben a bonyolult, forrongó világban van az embernek egy lelki társa, aki a segítsége, a támasza, akivel értelmes dolgokról beszélgethet. A magánéletemet szeretném a béke szigetének megtartani, ezért sem akarom felfedni a párom kilétét – magyarázta Gergely Róbert, majd hozzátette: a koronavírus-járvány miatt fejreállt az élete, hiszen fellépési lehetőségek hiányában egy ideig más munkát kellett vállalnia.

– Hetente kétszer futárkodtam, lángost szállítottam házhoz. Később átestem egy komoly betegségen, s az orvosaim hosszabb kényszerpihenőre ítéltek. Hat hónapig nem álltam színpadon. Nyár óta újra fellépek, de be kellett látnom, hogy nem vagyok már tejfölösszájú suhanc, lassítanom kell, ezért csak olyan feladatokat vállalok, amik örömöt adnak. A koromnak megfelelően próbálok élni, és kellemesen tölteni a mindennapjaimat – fejtette ki a 90-es évek egyik szívtiprója.