Gáspár Virág szakított a párjával
2023-01-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gáspár Virág közel három év után szakított első szerelmével, Krisztiánnal. A történtek az egész családot megviselték, hiszen Győző és Bea is nagyon kedvelték a fiút, családtagként tekintettek rá, és alig várták, hogy szervezhessék nekik a lakodalmat.

Győzike kisebbik lánya még 2020-ban mutatta meg a nyilvánosságnak első szerelmét, Krisztiánt, akivel onnantól kezdve sokat mutatkoztak együtt. Virág és párja rendszeres szereplője volt a Life TV Van életünk című reality-műsorának, ahol többek között a Gáspár család mindennapjait mutatták be. Győző fiaként tekintett lánya kedvesére. Ő és Bea is családtagként kezelték, a showman nem titkolta, tűkön ülve várta, hogy mikor jön a lánykérés és az esküvő.

– Mindig is ilyen fiút szerettem volna a lányaim mellé, aki romantikus, törődő és megengedheti magának, hogy nyaralni vigye a szerelmét. Én örülnék, ha hamarosan szóba kerülne a lánykérés és a családalapítás, szeretnék fiatal nagypapa lenni és örülnék, ha a lányom is boldog lenne. Krisztián szüleivel már találkoztunk, jó emberek, jó helyre kerülne a lányom – mesélte korábban a Blikknek a Romantic frontembere.

A fiatalok azonban nem szerettek volna semmit elsietni, de abban biztosak voltak, hogy együtt tervezik a jövőt. Krisztián hagyománykövető férfiként a kapcsolat szimbólumaként egy hatalmas májuskosárral is meglepte korábban Virágot, amivel szintén komoly szándékait akarta kifejezni. Minden olyan idillinek tűnt, a kapcsolatuk újabb szintet lépett szeptemberben, amikor kettesben Budapestre költöztek.

Nos, úgy tűnik, a szerelemnek a napokban vége szakadt. Bár Krisztián még a családi karácsonyi képeken szerepelt, a szilveszteri fotókon már nem volt rajta. A fiatalabbik Gáspár lány közösségi oldaláról is letörölt minden közös képet. Kerestük a témában Virágot és Győzőt, akik egyelőre nem szerettek volna nyilatkozni a témában, egy, a párhoz közel álló forrás azonban elárulta lapunknak, a fiatalok valóban szakítottak.

– Karácsonykor még együtt voltak, utána döntöttek úgy, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak, újév napját már nem is töltötték együtt. Virág Krisztián nélkül utazott el szilveszterezni a családjával Zalakaros egyik népszerű wellness szállodájába. Nem tudjuk, mi okozott közöttük problémát, egyikük sem akar még beszélni a történtekről, de mindkettőjüket nagyon megviselte. Bea és Győző is szomorúak, hiszen nagyon kedvelték Krisztiánt, de mindenben a lányuk mellett állnak, és igyekeznek átsegíteni őt ezen a nehéz időszakon – nyilatkozott az ismerős.