Galambos Dorina nem akar senkibe beleszeretni
2022-01-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Elfogyott az ihlete, ezért mondott igent a Sztárban Sztár felkérésére Galambos Dorina.

Az énekesnő a Megasztár kezdete, azaz 2003 óta először szerepel ilyen nagyszabású televíziós show-ban, mert bár aktívan jelen volt a zenei életben, kerülte az olyan műsorokat, amelyben nem énekelhetett. A Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján az is kiderült, Dorina jelenleg egyedülálló, és ezen a műsor alatt nem is kíván változtatni.

– Most nem tervezek beleszeretni senkibe, most a feladatra fogok koncentrálni – válaszolt az énekesnő nevetve Till Attila kérdésére, miután a műsorvezető megemlítette a régi történetet, miszerint a Megasztár versenye után Galambos Dorina nemcsak tehetségével hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy beleszeretett az egyik zsűritagba, Pély Barnába. Az énekesek tíz év után összeházasodtak, ám 2018-ban, öt év után bejelentették, elválnak. Azóta Galambos Dorina a zenekara, a Mrs. Columbo mellett számos másik formációban éli ki a kreativitását, a magánéletében azonban egyelőre szólóban tolja.

– Felnőttem, és élvezem, hogy független, egyedülálló nő vagyok, hogy meg tudok szerelni például egyedül dolgokat. Apukámtól kaptam nemrég egy szerszámos készletet, és az izzót is bármikor kicserélem magam – újságolta az énekesnő, aki jól érzi magát a bőrében. – Be kell vallanom, hogy élvezem ezt az életet. A húgom is szingli, ő nemrég vett egy kiskutyát, és amikor átmegyek hozzá, akkor jó nagyokat filmezünk. Egyébként épp akkor hívtak fel a műsorral kapcsolatban is, amikor épp nála voltam. Ő azonnal mondta is, hogy vállaljam el – emlékezett vissza Dorina, aki szerint éppen jókor keresték meg, mert úgy érezte, elfogyott az alkotáshoz szükséges ihlete.

– A járvány első hulláma alatt kiírtam magamból mindent. Gyorsan vége lett a nyárnak, és azt éreztem, hogy nincs ihlet, nem történik semmi. Azt éreztem, hogy most kellene valami új impulzus, így amikor felhívtak, először történt meg, hogy nem tettem le a telefont. Kapóra jött a Sztárban Sztár, mert itt tényleg csupa új dolog történik az emberrel, a maszklevétel például igazán izgalmas volt – vallotta be az énekesnő, aki persze közel húsz, szakmában töltött évvel a háta mögött azzal is tisztában van, hogy egy a TV2 vasárnap esti házibulijával járó nyilvánosság sokat lendíthet a karrierjén.

– Csak olyan műsorokat vállaltam el, amelyben énekelni kell, és ez is profilba vág. Még ha nem is a saját hangomon énekelek, de mellette tudok beszélni az új és a régi zenei projektjeimről – magyarázta Dorina, akit a többi versenyzővel együtt február 6-án este láthatunk először egy másik sztár bőrébe bújni a TV2 képernyőjén.

Forrás: Blikk