Fresh Andi hamarosan kimondhatja a boldogító igent
2020-10-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Fresh Andi, azaz Villányi Andrea egy sejtelmes posztot osztott meg Instagramján. A párjáról közzétett fotó mellé arról írt, hogy rövidesen a házasság szent kötelékébe lépnek. A Blikk felkereste az énekesnőt, hogy meséljen az örömhírről.

 

Andi és párja nyáron ünnepelték immár két éves kapcsolatukat, a férfi 2019 augusztusában ráadásul eljegyezte szerelmét egy nyaraláson. Andi most pedig egy különleges posztban vallott újra szerelemet, illetve meglebegtette egy esetleges esküvőt lehetőségét is.

– Ő a Mindenem! És neki Én vagyok a Minden! Nem telik el úgy nap, hogy ne éreztetné velem: Egy bókkal, egy mondattal, egy mosollyal, egy öleléssel, egy csókkal.. 38 évesen megtapasztaltam, hogy milyen egy IGAZ kapcsolat, a legmélyebb szeretet, egymás felé a tisztelet, az őszinteség. Hálás vagyok a sorsnak, hogy nemsokára azt mondhatom: “Ő a Férjem” – írta posztjában az énekesnő. A poszttal kapcsolatban a Blikk felhívta Villányit, aki az Instagramhoz hasonlóan rejtélyesen fogalmazott a közelgő nagy napot illetően.

– Már két éve alkotunk egy párt, és közel másfél éve eljegyeztek, csak ennyit mondanék konkrétan, a többit fedje jótékony homály – kezdte nevetve az egykori Fresh nevű formáció énekesnője.

– Boldog vagyok természetesen, olyannyira, hogy még ez az esős idő sem tud lelombozni – mondta, majd arra is kitért, hogy a pandémia miatt kialakult helyzetben is leginkább azt sajnálja, hogy nem énekelhet, nem találkozhat a rajongóival.

– A jelenlegi helyzet nehéz, de igyekszik az ember továbblépni. Nagyon várom már azt, amikor újra lehet fellépéseket szervezni, újra lesznek falunapok, események. Ennek az időszaknak nagyon megissza a levét mindenik, megváltozott a természetes körforgásunk. Bízom benne, hogy mielőbb túl leszünk rajta, addig pedig kitartást kívánok mindenkinek.

Forrás: Blikk