Fördős Zé 17 évvel fiatalabb lányba szerelmes
2019-02-23  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A Konyhafőnök zsűritagja őszintén beszélt új kapcsolatáról: Fördős Zé elárulta, hogy egy nála 17 évvel fiatalabb lányt szeret, s hogy a szerelme nem volt biztos a dologban, éppen a nagy korkülönbség miatt.Nemrégiben újra rátalált a szerelem az RTL Klub Konyhafőnök című műsorának zsűritagjára. Fördős Zé egy nyár eleji bográcsos főzőversenyen találkozott párjával, a nála 17 évvel fiatalabb Sárival.

- Felkértek zsűrizni, és amikor elvállaltam, meg sem fordult a fejemben, hogy épp ott találkozhatok majd egy olyan lánnyal, aki felkelti az érdeklődésemet. Mielőtt bárki azt hinné, Sári nem a versenyzők között volt, a szervezők által ismertem meg – mondta a Best magazinnak Fördős Zé, aki azt is elárulta, hogy Sári a nagy korkülönbség miatt nem akart engedni a Street Kitchen házigazdája udvarlásának.Pedig Fördős Zé családjában már előfordult, hogy valaki fiatalabb párt választ magának.

– A húgom és a férje között szintén 17 év a korkülönbség, ráadásul Juci 24 éves volt, vagyis ugyanannyi, mint most Sári, amikor találkozott a sógorommal. [...] Szóval a mi családunkban nem okozott nagy megdöbbenést, de Sári szüleinek azért az első pillanatban voltak kétségeik. Hiszen melyik huszonéves lány édesapja nem furcsállja, amikor a szeme fénye egy negyven feletti férfit választ társául, de szerencsére a kezdeti nehézségeken sokat segített a személyes találkozás. Belátták, hogy nem a kor a lényeg, hanem hogy jól megértsük egymást – mesélte Fördős Zé.

Forrás: Blikk