Fésűs Nellytől elválna a férje, ha plasztikáztatna
2020-01-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Fésűs Nelly Lilu egyik műsorában fejtette ki, mit tesz és mit nem közel az ötvenhez azért, hogy jó formában maradjon. Elmondta például, hogy – a néhány hónapnyi rúdtáncedzést leszámítva – gyerekkorában sportolt utoljára, illetve nem figyelt az egészséges étkezésre. Van, hogy egy éttermi vacsora során eltűnik egy liter kóla és nem tud ellenállni a péksüteményeknek sem – írja a 24.hu.

Az arcára azonban gondot fordít, soha nem fekszik le sminkben, ami eleve csak a fellépésein kerül fel, ugyanis a hétköznapokon nem festi magát. Arckezelésekre jár, de ennél komolyabb beavatkozásra nem tudná magát soha rászánni:

„Persze, fontos az, hogy az arcom viszonylag jól nézzen ki, de soha nem mennék el azért plasztikai sebészhez, hogy felvarrja az arcomat vagy a szememet. Azt mondjuk a férjem nem is engedné, mert akkor elválna tőlem. Ami plasztikán kívül megtehető egy arccal, azt megpróbálom megtenni, mint például különböző orvosesztétikai kezeléseket. És mivel minden ráncomért megdolgoztam, mert a szakmámban szükségem van a mimikára, ezért nem is botoxoltatnék. Megtanultam elfogadni magam, nem akarok más lenni, mint ami vagyok” – mondta Nelly.


Forrás: Blikk