Férjhez ment Vajna Timi húga
2018-07-26  /  Szerző:   /   Szerelem Öt év után újabb esküvő volt a Palácsik-családban. Másfél év jegyben járás után a legkisebb lány, Lilla is férjhez ment, 24 éves barátjához, Tamáshoz.Diákszerelemnek indult Lilla és Tamás kapcsolata még öt éve, amikor a lány teljesen belehabarodott a helyes egyetemi társába. Lilla elmondása szerint, ő rögtön észrevette a jóképű hallgatótársát, sőt volt, hogy még titokban fényképet is készített róla, ám Tamásnak akkor még nem szúrt szemet a lány vonzalma.

Az álompár különleges körülmények között, néhány napja mondta ki a boldogító igent - számolt be a részletekről a hot! magazin.

Az egyetem befejezése óta tudatosan élik életüket Lilláék, rengeteg pénzt félretettek, hogy jól sikerüljön a nagy nap. Így a pletykák ellenére a pár nem fogadott el anyagi támogatást a Vajna házaspár egyik tagjától sem, bár tudják, hogy csak egy szavukba került volna.Az esküvő körül akadtak azért konfliktusok, különösen a friss feleség, és nővére, Tímea között. Az idősebb lány ugyanis szokásához híven rettenetesen féltette kishúgát. Timi anyáskodó, magabiztos, határozott természete és Lilla félénk személyisége nem először szül vitás helyzetet a családban, így nem csoda, hogy Timi ezt az alkalmat is kihasználta, hogy anyáskodhasson a nála 11 évvel fiatalabb testvére felett.

- Nem rosszból szól ő bele az életembe, egyszerűen a legjobbat akarja nekem, és én ezért nagyon hálás is vagyok neki! - mondja Lilla, aki egy esküvői ruhát kapott nővérétől a nagy nap alkalmából, így két csodaszép ruhakölteményben is pompázhatott az est folyamán.- Eleinte le akartam beszélni őket, hogy ilyen fiatalon házasodjanak. - nyilatkozta a már öt éve házasságban élő Vajna Timi, húga esküvőjéről - De örülök, hogy Lilla is feleség lett.

A fiatalok az esküvő minden költségéről maguk gondoskodtak, mert fontos számukra, hogy önálló felnőttként kezeljék őket. Már négy éve élnek együtt, felosztják a házimunkát, veszekedni pedig szinte alig szoktak. Kapcsolatuk kiegyensúlyozott, nem várnak nagy megleptéseket a házas élettől. Közös lakásukat Andy Vajnától bérlik, ahelyett, hogy ingyen használnák, amit szintén fontosnak találnak, mert ezzel sógoruk az életre neveli őket. A pár egyébként nagyon jó kapcsolatot ápol Andyvel, rengeteg közös programot szerveznek, kiállításokra, vacsorákra járnak.

A nászút egy büki wellnesshotelben lesz, ahonnan a pár egyenesen Franciaországba utazik, ahol Párizsban és a francia riviérán töltik mézesheteiket.

Forrás: Blikk