Feng Ya Ou őszintén vallott Békefi Vikivel való kapcsolatáról
2021-07-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Feng Ya Ou ezúttal egy tőle merőben szokatlan dallal jelentkezett, melyben egy igen gyakori jelenségre hívja fel a figyelmet vicces formában, ez pedig nem más, mint az "aranyásó" lányok, akik kizárólag pénzes pasikra hajtanak.

Bár Ya Ou már megtalálta az igazit Békefi Viki személyében a polgárpukkasztó jelenség mellett mégsem tudott elmenni szó nélkül. Erről és magánéletéről pedig őszintén mesélt a Blikk élő Facebook interjújában.

"Megvolt a koncepciója az egész dolognak. A "gold digger" vonalat akartuk megfogni, kicsikét vicces formában. Ezek a jelenségek sajnos az egész világban jelen vannak. A videóklip ennek a kifigurázása. A főszereplő lány egy táncos ismerős, rengeteg klipben szerepelt már, Hajdú Laurának hívják és tökéletesen alakította a karaktert." - mondta Ya Ou, aki nem akarta, hogy Laura felismerhető legyen a klipben, hanem egy eltúlzott karaktert akartak inkább bemutatni, ezért is lett kissé felismerhetetlen a parókába, kirívó öltözetbe és óriás napszemüvege bújtatott ismert táncos lány.

"Viki nem szerepelhetett volna ebben a klipben, hiszen már maga a dalszöveg témája is, hogy "kiakasztott, amit nekem okoztál, költözz el szépen, de hogyha az exedet hívogatod, akkor nincs rád szükségem" sorok nem fértek volna bele a Vikivel való kapcsolatunkba." - magyarázta a Blikk élő Facebook interjújában Ya Ou, majd hozzátette, hogy rengeteg olyan kérdést kapott, hogy miért nem Viki alakítja a női karaktert.

"Vikitől sem kérdezik meg, bár én nem vagyok színész, de hogy amikor szerelemes párt alakít, akkor miért nem én vagyok a másik karakter. Van a hétköznapi, személyes magánéletünk és van a szakmai része." -  mondta Ya Ou, aki a videóklipet már két hónappal ezelőtt leforgatta egy Üröm közeli kisforgalmú úton.Feng Ya Ou a Blikk élő Facebook interjújában arról a nem olyan régen feltöltött vicces Vikivel közös képről is mesélt, ami első pillanatra úgy tűnt, mintha babát várnának.

"Poén volt, ráadásul úgy kezdtem a kép aláírásakor, hogy "Nagy bejelentéskor szoktak ilyen képeket kitenni, de ez most nem az..." csak egy viccesen elkapott pillanat volt, amikor fotózkodtunk." - mesélte nevetve az énekes, majd elmondta azt is, hogy sokan kérdezik mostanában őket arról, hogy mikor lesz már lánykérés és mikor érkezik a baba.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feng Ya Ou (@yaoufeng) által megosztott bejegyzés


"Mind a ketten nagyon örülünk, hogy újra beindult az élet és tudunk menni dolgozni. Bár másfél éve rágja a fülemet, sőt még együtt sem voltunk, de már akkor mondta, hogy én leszek a férje, de ezt megbeszéltük Vikivel. Úgysem akkor fogom megkérni a kezét, amikor mindenki számít rá, főleg akkor nem, amikor Viki számít rá. Egyébként idő kérdése. Nálunk már egy olyan megérkezés van Vikivel, ahol már mondhatnánk azt, hogy mire várunk?!" - osztotta meg a Blikkel magánéleti terveit Ya Ou, majd hozzátette, hogy előbb az ideális feltételeket szeretnék megteremteni párjával, Békefi Vikivel.

"Szeretnénk rendezni a sorainkat mind szakmailag, mind családilag egyaránt. ha esetleg van kilátásban egy külön ház, ahová el tudunk menni, akkor nyilván az ember sokkal könnyebben tervez. Most még nagyon élvezzük, hogy egymásnak élünk, a szakmánknak élünk, megyünk ide, megyünk oda, barátokkal vagyunk. Ezek kihagyhatatlanok és nem akarjuk elkapkodni ezt a dolgot és bármennyire is viccelődünk, ebben Viki is partner." - magyarázta Ya Ou az élő interjúban, majd hozzátette, hogy nem olyan régen voltak egy esküvőn, ahol Viki nagyon szerette volna elkapni a menyasszonyi csokrot, de nem sikerült neki.

Forrás: Blikk