Feng Ya Ou Ferenc eljegyezte Békefi Viktóriát
2022-12-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Óriási örömhírt jelentett be Békefi Viki, a Sztárban Sztár leszek! első évadának győztese. A gyönyörű énekesnőt a mai napon eljegyezte a párja, Feng Ya Ou Ferenc. Ezzel megtették a következő lépést egy lehetséges, későbbi házasságkötés felé.

A szerelmesek 2020 óta vannak együtt, és két év együtt töltött idő után úgy döntöttek, hivatalosan is összekötik az életüket. Ya Ou különleges alkalmat választott arra, hogy megkérje szerelme kezét, Viki pedig a könnyekig meghatódott az örömteli meglepetésen.

– Már kb. 1 év után folyamatosan kérdezgették, hogy mikor lesz leánykérés. Sose volt nálunk kérdés, hogy igazán komolyak a terveink, csak a megfelelő pillanatokra vártunk. Ya Ou (mint azt ma megtudtam) már jó pár hónapja megvette a gyűrűt és kitalálta a sztorit, hogy miként lesz feltéve a nagy kérdés – osztotta meg az énekesnő a Blikkel.

– Egy olyan dolog köré építettem az egészet, ami a lehető legszemélyesebb, és mégis valamennyire be tudjuk vonni az embereket. Így esett egy akusztik videó forgatására a választás, ahol – miután felvettünk mindent – megkértem Vatát, az operatőrt, hogy vegyünk egy biztonsági felvételt. Ez volt a jel, hogy action van, és elindítsa az előtte otthon összerakott felvételt, amiben egy leánykérős kft.-vel való telefonbeszélgetést imitáltam. Ő feltette a kérdéseit, én pedig élőben válaszoltam rájuk. A végén a képzeletbeli cég megállapította, hogy készen állok egy újabb szintet lépni az életemben, és hivatalosan is létrehozzam a közös életünket. Természetesen a válasz igen volt, és könnyes szemekkel öleltük meg egymást Vikivel, aki mit sem sejtett az egészről. Jól sikerült – mesélte Ya Ou.

– Semmit nem sejtettem, és az első pár másodpercben fel sem fogtam, hogy miről van szó! Soha nem volt kérdés, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket. Ya Ounak nehéz dolga volt, mert mindenki kérdezgette folyamatosan, hogy mikor kéri már meg a kezem. Nagy volt rajta a nyomás, de egy gyönyörű és ötletes eljegyzést kaptam tőle, ami egy életen át csodálatos közös élményünk lesz – mondta Viki.