Féltékenység miatt válhatnak Anistonék
2018-02-26  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Jennifer Aniston (49) és Justin Theroux (46) álomba illő kapcsolata különös hirtelenséggel ért véget a napokban!A pár három év együttélés és több mint két év házasság után bejelentette: elválnak útjaik.

Aniston és Theroux szerelmének a színésznő rajongói szívből szurkoltak, abban bíztak, hogy az új házasság begyógyítja majd Jen szívét, miután korábbi férje, Brad Pitt (54) – akivel öt évig élt férj és feleségként – Angelina Jolie (42) kedvéért elhagyta őt.Bár kezdetben bízhattak abban, hogy Jen új szerelme valóban sírig tart, úgy tűnik, a Jóbarátok sztárjának második házassága alatt is fájdalmas élményeken kellett keresztülmennie. Sajtóértesülések szerint ugyanis a féltékenység tehette tönkre a kapcsolatot.

Justin Theroux a kelleténél közvetlenebbül viselkedett Naomi Watts (49) szí­nésznővel egy tavalyi New York-i eseményen. Feltűnően flörtölt vele, és megölelte, amiről több cikk is készült.A lap úgy tudja, Aniston ezen nagyon kiakadt, pedig korábban Theroux exe, a j­elmeztervező Heidi Bivens (41) már figyelmeztette a színésznőt arra, hogy Justin túlságosan szabadszellemű, és nehezen tud megállapodni. A férfi féktelenségét egy közeli ismerős is megerősítette.

– Mindenkivel bulizott New Yorkban, és egyáltalán nem úgy nézett ki, mint egy házas ember – nyilatkozta a Sunnak Theroux barátja.

Más bennfentesek szerint viszont a valódi problémát az okozta, hogy Justin New Yorkban akart élni, míg Jen Los Angelesben. A Jóbarátok sztárja végül engedett, és Justinhoz költözött, de nem érezte jól magát a paparazzik miatt, akik állandóan zaklatták őket. A sztárt továbbá párja baráti köre is idegesítette, akik a művészvilág tagjaiként túlzottan bohém életformát képviseltek. A szakítás nemcsak Anistont, hanem Theroux-t is megviselhette, mert a színész igyekszik kerülni a nyilvánosságot a hír kipattanása óta. Még az előre leszervezett szerepléseit is lemondta.A TMZ nyomozása szerint bár az egész világ azt hitte, hogy Anistonék 2015-ben hivatalosan is összekötötték életüket, igazából erre semmi hivatalos bizonyíték nincs. A lap ellenőrizte a hivatalos házasságkötéseket 2010-től kezdve a kaliforniai Los Angeles megyében, és nem találtak semmit, ami a házasságukra utalna. Elképzelhető azonban az is, hogy másik megyében házasodtak össze, a frigyet ugyanis anno hét lakat alatt tartották.

Forrás: Blikk