Felcsendült a Titanic legendás dala A Nagy Ő-ben
2023-10-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A Titanic főcímdala Céline Dion előadásában még most is libabőrössé teszi az ember karját, de sajnálatos módon ezt a dalt mások is szeretik elénekelni, akik előadása szintén libabőrt okoz – nem jó értelemben. Így történt ez A Nagy Ő-ben is, melyet a Puncs.hu támogat.

Habár Jákob Zoltán életét rengetegen irigylik a pénze miatt, ebben az egy szituációban valószínűleg senki nem cserélt volna vele. A kegyeit kereső Bettina a hajón úgy vélte, hogy jó ötlet lenne megidézni a klasszikus dalt, ám azt nem tudta, hogy az nem lesz éppen olyan az ő előadásában, mint Céline Dionéban. Inkább Varga Irént idézte meg a jelenet, aki előszeretettel énekelte a My Heart Will Go On című slágert.

Készültem neked egy olyan meglepetéssel, hogy el szeretném neked énekelni a Titanico

– mondta Bettina A Nagy Ő egyik epizódjában, majd Jákob Zoltán felé fordulva rá is zendített a klasszikusra.

Ahogy az a felvételen is jól kivehető, a dal nem hozott számára osztatlan sikert, sőt némi kínos csöndet hozott magával. Jákob Zoltán úriemberként viselkedett, meghallgatta az előadást, majd megölelte az előadót, a többi hölgy azonban már nem volt ilyen kegyes.

Tudjátok, mi jut eszembe erről? A Varga Irén

– mondta Mártoni Edina a produkciót hallva.

Hogy mindenki kellemes emlékkel távozzon ebből a cikkből, zárásként azért itt hagyjuk a dalt Céline Dion előadásában, ami valóban könnyeket fakaszt – jó értelemben.