Fekete Dávid elválik feleségétől
2021-03-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nehéz döntést hozott meg Fekete Dávid, az egykori megasztáros énekes: szerelmével végleg zátonyra futott a kapcsolatuk, Regina ugyanis – mint ahogyan Fekete Dávid fogalmazott – „más férfi oldalán keresgéli a boldogságot”.„Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Kedves Valaki (én tudom, ki), most nem nevezlek meg, tőlem nem kell félj, de remélem, tudod, hogy egy 3 gyermekes családot tettél tönkre. Érzelmileg ezt már nem tudom akceptálni. Részletekbe pedig nem nagyon szeretnék belemenni. Nem is értem, hogy lehettem annyira bizakodó és pozitív, hogy azt gondoltam, nem csak a jóban, hanem a rossz időkben is kitartasz majd mellettem. Köszönöm Neked, Nektek, hogy nem elég a temérdek problémám, még rám kerűlt ez a súly is. Tudom, tudom... ilyen az élet... egyszer fent, egyszer lent” – írta a posztban.

A házaspár két ikerfiút és egy kislányt nevel, egy éve azonban minden szülő rémálmát élték át: mint arról korábban beszámoltunk, egyik gyermeküket, Ádint tavaly súlyos betegsége miatt intenzív osztályon kezelték. Bár a kisfiú azóta jól van, az énekes pokoli időszakot tudhat maga mögött, a járványhelyzet miatt pedig fokozottan ügyeltek az elővigyázatosságra is.

– Biztos vagyok abban, hogy egy kis faluban, ahol mi lakunk Győr közelében, kisebb az esélyünk arra, hogy elkapjuk, de persze, nem lehetünk felelőtlenek sem. Ádin nemrég megélt betegsége még erősen él bennünk, sosem szeretnénk még egyszer ilyen helyzetbe kerülni – mesélte tavaly a Blikknek az énekes.

Forrás: Blikk