Ezért szakíthatott Schobert Lara és focista párja
2024-05-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Schobert Lara mindent beleadott a kapcsolatba, még a nála tíz évvel idősebb, focista párja után is költözött Kazincbarcikára, ám a kapcsolat nem élte túl, hogy a sportolót az ország másik végébe, Pécsre szerződtették.

Lara és párja, Szekszárdi Tamás szerelmének története filmbe illően indult: az első találkozáskor is izzott közöttük a levegő, nem sokkal később pedig már Bécsben andalogtak szerelmesen, ahol Lara egy vörös rózsát is kapott a párjától. Schobert Norbi és Rubint Réka lánya a kapcsolat elején még azzal is viccelődött, hogy csupán pár perc kellett ahhoz, hogy egymásba szeressenek.

„Nem volt szerelem első látásra, 5-6 percig tartott” – írta akkor.

Most azonban – a követői kérdésére válaszolva – Lara elárulta, hogy a kapcsolat nagyjából egy év után véget is ért, ő pedig visszaköltözött a szüleihez.

„Nehéz erre most választ adni, mert elég nehéz napokat éltem meg... De tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni és menni előre! Nincs megállás” – írta immár a jövőbe tekintve Lara.

Noha sem a szülők, sem Lara nem kívánt a szakítás részleteibe bocsátkozni, de úgy tűnik, a problémák nem újkeletűek, mivel egy ideje már lógott a levegőben, hogy a fiatalok elengedik egymást, miután Tamás Pécsre szerződött, ahová Lara már nem követte a párját. Pedig egészen addig minden mesébe illőnek látszott, sőt, kívülről úgy tűnt, a Schobert család is befogadta a sportolót, aki több családi rendezvényen is részt vett.

– Lara egy ideig kétlaki életet élt, hol otthon volt, hol a párjánál. Amikor Tamás Kazincbarcikára szerződött, minden hezitálás nélkül vele tartott, majd elkezdett ott is berendezkedni. Fitneszoktatóként dolgozott, és hamar feltalálta magát az új közegben is. Ám amikor Pécs került szóba, úgy érezte, mindent elölről kellene kezdenie. Noha a távkapcsolat is szóba került, ez csak egy ideig működött, a távolság felemésztette a szerelmet.

Ezt támasztja alá az is, hogy Lara korábban úgy nyilatkozott, igyekszik az egész életét Kazincbarcikára vinni, hogy minél kevesebbet kelljen ingáznia és elkezdhesse a szülői háztól távol az önálló életét.

– A párom jelenleg ott focizik, ami különös sztori, mert anyukám is ott született, illetve a dédnagymamám és a nagymamám is ott nevelkedett, és ott is vannak eltemetve. Érdekes, hogy az élet visszavitt a gyökereimhez – mesélt erről a Tények Plusznak korábban, hozzátéve: sokat ingázik.

– Egyszer Pesten vagyok, egyszer Barcikán... Nagyon sokat ingázok, de pont azért vittem le az edzéseket Kazincbarcikára, hogy amiatt ne kelljen feljárkálni Budapestre. Igyekszem az életemet levinni Kazincbarcikára, de mindig van egy-két alkalom, amikor fel kell ugrani. Nincsen kilométerhiányom – tette hozzá Lara, aki nagyon jó kapcsolatot ápol a szüleivel és a testvéreivel, így most is az összetartó családja lehet a fő támasza.