Ezek a színek és formák tarolnak idén tavasszal
2017-03-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs A tavaszi szezon tökéletes alkalom arra, hogy a télen kedvelt fekete és szürke ruhákat élénkebb színekre cseréld. Idén a pihekönnyű, finom pasztellszínekből sem lesz hiány, ám leginkább a babarózsaszínnek, a lomb zöldnek és a sárga összes árnyalatának hódolhatsz a melegebb hónapokban.

Az idei tavaszi-nyári szezonban a színek és a fények erőteljesen dominálnak a divatban. A színek nemcsak a ruhákban lesznek jelen, hanem a kiegészítőket is ezekben az árnyalatokban álmodták meg a tervezők. Jó hír a tornacipők szerelmeseinek, hogy idén is menő lesz a fehér csuka, annyival kiegészítve az előző évekhez képest, hogy emotikonokkal díszítve lesznek a legdivatosabbak. Most tavasszal a ballonkabátok ideje sem áldozott le, csupán a megszokott sötét és drapp színek helyett finom, életigenlő pasztellszínekben pompáznak.Annyi a passzentos farmeroknak

A sokak által kedvelt skinny fazonok szerencsére kisétálnak az idei tavaszi szezon életéből, helyette  a lezserebb, gyárilag szaggatott, bőszárú, és bokaverdeső darabok veszik át az uralmat a mindennapjaink felett a szivárvány összes, lágyabb színében. Jó hír, hogy a Popsugar.com szakértői szerint az idei évben még puccos eseményeken sem lesz ciki megjelenni farmerben.

Papucsban sem gond puccparádézni

Sőt! Nemcsak a farmer nem lesz ultragáz viselet egy-egy jelesebb eseményen, hanem az alkalmi cipők tulajdonságaival felszerelt úgynevezett papucs-cipők számára is felragyogott a fény a 2017-es divatégbolton. Kaphatóak ezek a csinos darabok bársony, szatén, bőr és szőrmés változatban, a sötétek mellett a közkedvelt pasztellszínekben is.

Így kell reggel nemfelöltözni

Az idei meleget sem ússzuk meg ugyanis a pizsamatrendtől, ami igazán a tavalyi évben lopta be magát a kifutók világába, idén azonban az utca emberén is megjelenik ez a nem mindennapi viselet, köszönhetően a fast fashion boltok gyors reakciójának. Szinte mindenhol kaphatóak már a puha selyemből, finom pamutból készült, kombinéra emlékeztető hálóruhaszerű utcai darabok, a pehelycukorka összes színében.

A fülbevaló most a legmenőbb

A kiegészítők terén is történt egy-két változás a tavalyi évhez képest. Míg 2016-ban az orr- és szájgyűrűk, nyakpántok domináltak leginkább, 2017-ben „a minél nagyobb, annál jobb” –féle fülbevalók állnak a legfelkapottabb kiegészítők képzeletbeli dobogójának a legfelsőbb fokán. Kerek, szögletes, ovális – teljesen mindegy, csak nagy legyen. És ha csak az egyik füledben hordod, az is menő a tervezők szerint.Forrás: Blikk