Ez a három cipő lesz a legdivatosabb ősszel
2023-10-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Ezek a legkelendőbb modellek most a neten a márkás cipő kategóriában az idei őszi szezonra. Talán az új kedvenc lábbelid is köztük van.

A legkedveltebb: a bőrcsizma

Az egyik közkedvelt webáruházban a vitathatatlan első a tűsarkú térdig érő bőrcsizma. Ez a trendi csizma egyszerre áraszt laza megjelenést és szexi hűvösséget. Akár ruhával, szoknyával vagy rövidnadrággal (harisnyával) viseled – 2023 őszének divatdiktátora lehetsz benne.

Ha pedig nem vagy jó barátságban a magas sarkú lábbelikkel, lapos változatban is trendi lehetsz.

A második helyezett: a fém hatású cipő

Akkor sem kell lemondanod a divatról, ha "rohangálós" lapos cipőt keresel. Valószínűleg ez a legkényelmesebb és legdivatosabb lehetőség most a divatrajongók számára. A már említett kedvenc webáruházban az ezüst mokaszint viszik a bőrcsizmák után. Ami nem is meglepő, hiszen a metálos árnyalatok most a divat meghatározói.

Az ezüst cipő még ősszel is csodálatosan egyszerű és univerzálissá viselet, hiszen sok más őszi színhez is tökéletesen passzol.

Akkor sem nyúlsz mellé, ha inkább magassarkú bokacsizmát választanál:

A bronzérmes: lapos sarkú fűzős cipő

Ne mondd azt, hogy öreges! Egyáltalán nem az. A kényelmes fűzős cipők 2023 őszén meghódították a női cipődivatot (minden korosztálynál), és az egyik meghatározó trenddé váltak. A cipő csúszásgátló gumitalppal, fényes felsőrésszel és fűzővel rendelkezik, ezért jól passzolnak minden elegáns nadrághoz.