Exférje is beleszól Vasvári Vivien párválasztásába
2019-10-19  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Vasvári Vivien már beszélt arról, hogy a Fecsóval való szakításuk okozta sokk után újra készen áll a randizásra és már vannak is udvarlói. A szőke lány azt is elmondta, hogy nem akar mindenáron kapcsolatot, és nem is akar megfelelni senkinek. Határozottan leszögezte, hogy a jövendőbelinek olyasvalakinek kell lenni, aki példát mutat gyerekeinek, akire fel tudnak nézni.

Vasvari Vivien

Minderről persze megvan a véleménye férjének, Fecsónak is, akivel egy közös gyermekük is született házasságuk alatt, Edward. A férfi elmondta, nem éri váratlanul, hogy volt felesége új kapcsolatot keres, azonban szerinte, ha Vivi valóban a tökéletes társat keresi, akkor sokáig fog keresgélni.

Kiemelte, nincs beleszólása, kit választ az exe, egészen addig amíg gyerekével is megfelelően bánik az illető. Elárulta, hogy zavarja a gondolat, hogy fia egy számára vadidegennel fog együtt élni, ezt azonban abban az esetben elviseli, ha a gyermek ebből semmilyen hátrányt nem szenved.

– Ne nevelje idegen a fiamat, majd én és Vivien neveljük, ő csak legyen kedves vele és szeresse - mondta. Ehhez hozzátette, hogy a legfontosabb, hogy a fia szeretetben és boldogságban nőjön fel, ez minden, amit ő kér.

Szegedi Ferenc

Forrás: Blikk