Évfordulót ünnepelt Szinetár Dóra és Makranczi Zalán
2021-06-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán már kilenc éve élnek boldog kapcsolatban, évfordulójukat pedig igazán különleges módon ünnepelték meg. A színésznő a közösségi oldalán tett közzé egy fotót a boldog pillanatokról, szavai pedig őszinte és mély szerelemről árulkodnak. 

Dóra a bejegyzésben azt írja:

„Ma 9 éve… úgyhogy elrollereztünk kicsit megünnepelni a kedvenc Duna-parti kavicsos helyünkre… Én egy sport-fröccsöt ittam, ő két sört, néztük a Dunát, beszélgettünk, kicsit hintáztunk, nagyon röhögtünk, aztán hazarollereztünk, mert a legnagyobbik vigyázta a legkisebbik álmát. És közben végig arra gondoltam, hogy mennyire szeretek Vele élni. És hogy az elmúlt 9 év alatt bármi is történt, egy dolog sosem volt kérdés, az, hogy mi együtt akarunk megöregedni. Végtelenül hálás vagyok a Jóistennek, hogy ez velem megtörténik."

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés


A pár egyébként 2015-ben házasodott össze, és a színésznő akkor azt mondta, most igazán azt érzi, hogy a szerelmük egy életre szól.

Szinetár és Makranczi szerelme 2012 nyarán lobbant fel, amikor A mizantróp című darabot próbálták. Azóta a kapcsolatuk egyre mélyebb lett, a lánykérés után pedig egy újabb nagy lépésre szánták el magukat: közös házba költöztek Dóra szüleivel.

Közös kisfiuk, Benjámin 2017 őszén született, akiről nem sokkal később kiderült, hogy Down-szindrómával küzd, ami csak még jobban összehozta a családot, ha ez egyáltalán lehetséges.

Forrás: Blikk