ÉNB Evelin és Dávid az életben is egy pár
2019-09-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Már korábban bepróbálkozott Evelinnél párja, Dávid, akivel végül az Éjjel-nappal Budapest forgatásán szerettek egymásba - és nem csak szerepük szerint!

ENB Evelin

Igazi modern tündérmese ÉNB Evelin és Dávid kapcsolata! A fiú már réges-rég kinézte magának Evelint, szinte azonnal, ahogy felbukkant a sorozatban, azonban hiába próbálkozott be nála, nem járt szerencsével.

"Minden bátorságomat összeszedve írtam neki a közösségi oldalán, hátha sikerül felkeltenem az érdeklődését. Nem így lett, mégsem keseredtem el. Az jutott eszembe, hogy nyilván nem én vagyok az egyetlen, aki próbálkozik nála" - kezdte Dávid, akit később váratlanul behívták az Éjjel-nappal Budapest válogatására. Ekkor megtudta, hogy szerepe szerint közelebbi kapcsolatba kerül egy lánnyal, bár még gondolni sem merte, hogy ez pont Evelin lesz.

ENB Evelin

"A forgatások alatt jöttem rá, ő az a lány, aki olyan régóta tetszik nekem. Ráadásul meg is csókolhatom, majd' kiugrottam a bőrömből."

Evelin mindeközben semmiről sem tudott, először azt gondolta, ő is csak egy az új szereplők közül. Látta rajta, hogy jóképű, de az első beszélgetésig ennél nem is gondolt többet a helyzetbe. Ekkor azonban Dávid megcsillantotta remek humorérzékét, amellyel már le is vette a lábáról a szexi szépséget.

"Nemsokára következett az első csókjelenetünk felvétele. Dávid ölelésén éreztem, hogy ez más, mint egy film. Amikor megcsókolt, én is ugyanúgy vágytam rá, mintha igazi randin találkoztunk volna" - árulta el a lány, aki hazaérve rá is keresett a neten újdonsült kollégájára.

ENB Evelin

"Akkor esett le a tantusz, hogy egyszer már kaptam Dávidtól egy levelet, amire nem is válaszoltam."

"Egy ideig titkoltuk a kapcsolatunkat, de a figyelmes nézők már észrevehették, a mi szerelmes jeleneteink bizony valóságosak" - vallotta be Evelin, aki igazán boldog barátja mellett.

ENB Evelin

Forrás: Blikk