Elköltözött feleségétől Kerényi Miklós Máté
2017-12-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Fájdalmas szakítás! Egy évvel az álomesküvő után vége Dancs Annamari (36) és Kerényi Miklós Máté (34), azaz Kiskeró házasságának.A Blikk megtudta, a Budapesti Operettszínház sztárja több hónappal ezelőtt, még a nyáron elköltözött otthonról. A döntést Kerényi egyedül hozta meg, hiába a jelenleg a közös gyermekükkel, a februárban született Ádámmal otthon lévő Dancs Annamari szerette volna megmenteni a kapcsolatukat. Máté azonban nem látott erre esélyt, úgy gondolta, meg kell tennie ezt a lépést. A Blikknek nyilatkozva a házaspár mindkét tagja megerősítette a szakítás tényét.

– Erről nagyon nehéz beszélni. Egy hosszú folyamat volt, amelynek ez lett a vége. Borzasztóan sajnálom – nyilatkozta hallhatóan szomorúan Máté, akinek a döntését a feleségének el kellett fogadnia.– Aki ismer engem, tudja, hogy Mátét rajongásig szerettem. Ő hozott egy döntést, amit nekem el kellett fogadnom – mondta fájdalommal a hangjában Dancs Annamari, majd hozzátette:

– A kilenc hónapos kisfiamra és a jövő heti premieremre szeretnék most koncentrálni.

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Mátét hosszú éveken át tartották a Budapesti Operettszínház álompárjának, 2012-ben azonban többévnyi kapcsolat után hirtelen és teljesen váratlanul szakítottak.– Nemrégiben a bátyámnak kislánya született. Sokat vagyok náluk, imádom az unokahúgomat, és így betekintést nyertem egy fiatal, gyermekes házaspár életébe. Érettnek tartom magam már az apaságra, de rádöbbentem, hogy bár Ancsával nagyon boldogok voltunk, mégsem láttam magunkat családként. Fájdalmas döntést hoztunk, de mindkettőnknek meg kell találni az igazit, azt, akiben feltétel nélkül látjuk az embert, akivel életünk vé­géig együtt maradnánk – nyilatkozta akkor Máté a Story magazinnak. Utána többször megpróbált mást keresni, ám mindhiába, két évvel a szakításuk után rájöttek, nemcsak a színpadon szeretnének szerelmeseket alakítani, hanem a magánéletben is.

Ez a másodszorri egymásra találás érhet szomorú véget, hiszen úgy tűnik, a színész házaspár számára nincs visszatérés a közös családi életbe.

A Bors információi szerint Kerényi az Operettszínház 18 éves szubrettjébe szeretett bele.

Forrás: Blikk