Elhagyta feleségét és gyermekeit a Kowalsky meg a Vega frontembere
2021-10-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Elköltözött a családjától a Kowalsky meg a Vega frontembere, Balázs „Kowalsky” Gyula. A pár eddig látszólag boldog házasságban élt, ám egyik pillanatról a másikra minden megváltozott: a frontember elköltözött otthonról, feleségét és négy gyermekét hagyva el.A felek a Borsnak nyilatkoztak a különválásukról; az esetet az teszi igazán érhetetlenné, hogy Kowa nemrégiben még arról beszélt, mennyire jól megvannak a párjával, milyen szép családi közösséget építettek fel, s büszke rá, hogy a gyermekeiket is ebben a szeretetben nevelik.

Kowa a feleségét 2001 óta ismeri, 2003-ban házasodtak össze, négy gyermeket – három fiút és egy lányt – közösen. A gyerekek 16, 12, 9 és 6 évesek.

A zenész és felesége házasságának megromlásáról a Bors számolt be, akik meg is keresték Kowát. A frontember a lap megkeresésére elmondta, vannak a családjában megoldásra váró problémák. „Gyerekeimre való tekintettel még nem publikus az információ, de elindultak bizonyos folyamatok” – mondta, majd így folytatta: „Elismerem: problémáink vannak, és nem állhatunk sokszor a dolgok útjába, de részletkérdés, hogy van-e harmadik fél”.

A lap megkereste a zenész feleségét, Valériát is, aki megerősítette, hogy tényleg komoly problémákkal küzdenek, s azt is elárulta, hogy Kowa már el is költözött otthonról, így ő most egyedül maradt a négy közös gyermekükkel. Mint mondta, a családfő egy másik nő miatt távozott.

„Egy 25 éves, 2 gyerekes lányt választott helyettem. Szomorú ez a történet” – mondta, hozzátéve: a férje nagyon szélsőségesen tud viselkedni, arra pedig nem tudott választ adni, van-e még esély arra, hogy megjavítsák a kapcsolatukat.

„Nagyon el vagyok keseredve, mert a semmiből építettük fel ezt a csodát! Mi a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, én nem rajongtam soha a rockzenészi életért. Kowa régi zenekarát, a Black Outot sem szerettem igazán soha. A 'régi Kowa' még vonattal járt le hozzám udvarolni ” – mesélte Valéria, aki arról is beszélt, hogy nagyon el van keseredve, de nem akarja bántani a férjét, mert Kowa valahol még mindig az élete része.

Forrás: Blikk