Élete egyik legsötétebb időszakáról vallott Németh Kristóf
2020-04-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A színész az ATV Spirit Húzós című műsorában beszélt élete legnehezebb hét évéről, amelyben szinte minden rossz összejött: családi drámák, egészségügyi és anyagi problémák.

– A válásom után volt hét év az életemben, egy kemény időszak. Ott nagyon vissza kellett találni önmagamhoz meg az életigenléshez – árulta el a Fórum Színház igazgatója, aki nem győzte sorolni, mennyi rossz dolog történt vele ezekben az években.

Amellett ugyanis, hogy egymás után sorra szűntek meg a munkahelyei, édesanyja betegsége nagyon ráijesztett a családtagokra.

– Édesanyám kapott egy sztrókot, derült égből villámcsapásként – sóhajtott Kristóf, majd hozzátette: ez nemcsak számára, de az akkor már nyolcvan felett lévő, azóta elhunyt édesapjának is nagyon nehéz pillanatokat okozott. – Jött anyukám sztrókja, ami megroppantotta a családot. Apukám már akkor idősebb volt, nyolcvanéves, és akkor azt mondta, ha édesanyáddal történne valami, azt nem élném túl. Én meg ott álltam, miközben történik valami édesanyámmal. Eközben megtörtént a válásom, ami szintén derült égből villámcsapás volt – emlékezett Kristóf, aki azt is bevallotta, ebben az időszakban igazán nem méltó módon pusztította magát.

 

Amikor a műsorvezető Rónai Egon konkrétan rákérdezett, hogy például az önpusztítás része volt a rengeteg piálás, a színész szomorúan igent mondott.

 – Éjszakázás, negatív gondolatok, hát pia is volt, igen. Arra emlékszem, hogy legfőképpen inaktív voltam, önsajnálat volt, világfájdalom és végtelen inaktivitás. Nem éreztem magamat hasznosnak – vallotta be a színész, akit végül egy komoly párkapcsolat rángatott ki a gödörből.

 

 És persze a kisfia, Lóci iránti szeretete és felelősségtudata, hiszen apaként helyt kellett állnia.

 

 

– Azt mondja, hogy ő nem érzékelte ezt a dolgot, ő sokkal inkább azt látta, hogy apa szomorú, hogy apát bántotta valaki – emlékezett vissza Kristóf. – Nagyon együttérző volt ebből a szempontból, és talán még elég kicsi ahhoz, hogy ne lássa azt a fajta valóságot, amit most nem is bánok.

 

Újra megnősült és boldog

Németh Kristóf jó ideje újra boldog, nemrég újra megnősült, feleségével, Zitával egy gyönyörű kisfiú, Levente édesapja. A színész bevallotta, nem szeretnének itt megállni, nagyon örülnének annak, ha majd idővel a két fiú, Lóci és Levente után egy kislány is érkezne majd a családba.

Forrás: Blikk