Egy pár lehet Angelina Jolie és a nála 15 évvel fiatalabb popsztár
2022-01-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Újabb sztárpár van születőben? Vagy már rég meg is született, csak nem kötötték a világ orrára?

The Weeknd pénteken új albummal jelentkezett: a Dawn FM névre hallgató lemez a rajongók szerint tele van olyan rejtett utalásokkal, amelyek az énekes szerelmi életére vonatkoznak.

A Blikk először tavaly nyáron írt arról, hogy az Abel Tesfaye néven anyakönyvezett énekes együtt randizott a nála 15 évvel idősebb Angelina Jolie-val, majd szeptemberben már a fotósok is megörökítették, ahogy pont egyszerre voltak ugyanabban az olasz étteremben, ahonnan láthatóan együtt is távoztak.

Azóta sehol nem látták a párost együtt felbukkanni, és egyikük sem nyilatkozott arról, hogy valójában mi is van köztük, ám The Weeknd új lemezén több számban is olyan szövegeket hallani, amelyek utalhatnak akár a világhírű színésznőre is.

A Here We Go… Again című dalban például ezt énekli: „And my new girl, she a movie star”.

Ez magyarul azt jelenti, hogy „az új csajom egy mozisztár.”A Starry Eyes című számban pedig Weeknd megemlíti, hogy új szerelméről korábban csak ábrándozott, ám most a nő már a valóságot jelenti számára, és néhány sorba még Jolie Brad Pittől való, igencsak viharos válását is belelátják a rajongók.Azt azonban még nem tudták megfejteni, hogy csak egy laza, de szenvedélyes románc volt-e a két sztár között, avagy már jó ideje egy párt alkotnak. De a korábbi tények ismeretében nem kell hozzá túlságosan nagy képzelőerő, hogy kiderüljön, The Weeknd és Angelina Jolie biztosan nem közömbösek egymás iránt.

Forrás: Blikk