Durva csatát vív egymással a két hercegné a színfalak mögött
2020-10-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sokan nem is sejtik, hogy Károly herceg neje, és Katalin hercegné a színfalak mögött hadban áll egymással. Hogy melyikük lehet előbb egy király felesége? Kamilla szerint ez a lehetőség őt illetné, ám Katalin nem osztja ezt a nézetet.

S bár kezdetben jó volt a kapcsolatuk, Kamilla egyre dühösebb férje menyére – állítja egy bennfentes az amerikai Star magazinnak:

– A két nő sokáig jól kijött, viszont Kamilla egyre dühösebb, amiért egykori protelzsáltja próbálja megelőzni a trón felé vezető úton. A hétéves György, az ötéves Sarolta és a kétéves Lajos édesanyja is türelmetlen, mert a férjével úgy érzik, hogy már ők is meg tudnának birkózni az uralkodói teendőkkel.

Kezdetben az elvált asszony tanítgatta a fiatal Katalinnak az udvari etikettet: mit szabad tenni a királynő jelenlétében, és mit nem, milyen ruhákat kell viselni a különböző alkalmakon, hogyan lehet elviselni a pszichés nyomást az udvari szabályok kapcsán.Az évek során azonban a két nő észrevétlenül elkezdett távolodni egymástól, amióta pedig Kamilla feleségül ment Károlyhoz, végképp megromlott a viszonyuk.

– Hiába az esküvő, a pár nagy bánatába így sem tudták őket a szívükbe zárni – folytatta az udvari bennfentes. – Kamilla képtelen felvenni a versenyt a fiatal, gyönyörű Katalinnal, akinek kifogástalan megjelenése és a publicitása. A 73 éves is mutatós hercegné keserű és irigy vénasszony lett, a szakadék pedig egyre mélyül köztük!

Forrás: Blikk