Dudás Miki új esélyt kapott a párjától
2020-10-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Több mélypont után, a legsötétebb pillanatokban is reményt adott a szerelem Dudás Mikinek (29) és menyasszonyának, Szigligeti Ivettnek (24).Az RTL Klubon futó Nyerő Páros korábban már kiesett szereplői megtanulták, megéri küzdeni a kapcsolatukért.

– A műsorban sem titkoltuk, hogy Miki nem volt a hűség mintaképe, legutóbb évekkel ezelőtt lépett félre. A megcsalást szerintem megbocsátani nem lehet, de mivel szeretem őt és bizonyított, túllendültünk ezen. Adtam neki egy újabb esélyt – mesélte a Blikknek Ivett, akitől kedvese vette át a szót.

– Régen olyan voltam, mint a hal: bár volt fejem, a farkam irányított – nevetett a világbajnok kajakozó, aki elárulta, szinte még gyerekek voltak, amikor összejöttek.

– Nem vagyok én rossz ember, de tény, néhányszor meggondolatlan voltam. Egyszer Ivett elköltözött tőlem, és amikor mentem békülni egy csokor virággal, az apukája fogadott. Tudtam, hogy hibáztam – magyarázta Miki.

 

Miki és Ivett a Blikk sztárcsetjén az olvasók kérdéseire is válaszolt. Ivett elárulta, hogy ha most csalná őt meg Miki, akkor elhagyná, mert ugyan szereti, de szem előtt kell tartania, hogy van egy kislányuk, akinek példát kell mutatnia. Nem taníthatja azt neki, hogy a megcsalás belefér egy kapcsolatba.

Miki a jövőbeli terveiről is mesélt, miszerint van két jól menő családi vállalkozásuk, az elmúlt 20 évben a sportból is keresett annyit, hogy megéljen, ráadásul van pár lakása is, amelyeket kiadnak. Emellett nemrégiben kapott egy felkérést Japánból, hogy dolgozzon ott edzőként. Jó lehetőségnek véli, de még gondolkoznak rajta.

A páros elárulta, hogy kiben csalódtak a műsor alatt és kivel tartják azóta is a kapcsolatot. Ivett szerint Dér Heniben nagyot csalódtak utólag. Járai Mátéval és Kírával, valamint Czutor Zoliékkal viszont jóbarátok lettek, illetve Ivett még Dallos Bogival is szokott beszélgetni.

Forrás: Blikk