Dombóvári István egy közleményt adott ki a házasságáról
2022-01-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dombóvári István a Facebookon írt egy hosszabb közleményt a házasságáról, amiben leírja, hogy mi minden történt vele és kedvesével az elmúlt három és fél évben, amióta megismerték egymást. A humorista egy lila elválasztó vonalat is tett a fotón maga és felesége közé.„KÖZLEMÉNY: Mindössze 3 és fél éve találkoztunk először. Hú, mennyi minden történt azóta! Az egész életemet megváltoztattad. Amikor feleségül vettelek, az volt életem legjobb döntése. Teltek-múltak a hónapok, elköltöztünk, új feladatokat kerestünk. A pandémia 0-24-ben egy légtérbe kényszerített minket, de mi azt is hősiesen álltuk. Aztán jött az igazi fordulópont, amikor közölted, hogy a gyermekemet hordod a szíved alatt. A mi kis közös csodánk érkezése alaposan felforgatta a mindennapjainkat, semmi nem maradt olyan, amilyen volt. Közben újraindult az élet, nekem is lett munkám, már nem tudtunk annyit együtt lenni, amennyit szerettünk volna.

Próbáltunk mindent ugyanonnan folytatni, de a világ közben alaposan megváltozott körülöttünk. Ezért egy szép napon leültünk, hogy alaposan átbeszéljük az életünket és a kapcsolatunkat. Elhatároztuk, hogy pontosan ugyanígy, együtt folytatjuk tovább, ahogy tegnap, hiszen minden szuper, szeretjük egymást és soha nem voltunk boldogabbak mint most.

Azt a kékeslila izét csak azért tettem a képünkre, mert megtetszett.

Megkérek mindenkit, hogy ha van kedve, nyugodtan örüljön velünk együtt, hiszen nem csak az a sztori, amikor baj van, hanem talán az is, amikor nincs!” – írta a humorista a Facebookon.


Dombóvári a bejegyzésével minden bizonnyal arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a jó dolgoknak is örülni kellene, nemcsak arról beszélni, ha valakinek tönkremegy a házassága.

Az idei év januárja eddig nem sok jót hozott a sztárvilágban: nemrégen Horváth Gréta jelentette be, hogy férje, Meggyes Dávid megcsalta őt, majd az is kiderült, hogy Stana Alexandráért hagyta őt el. A napokban pedig Kulcsár Edina és Csuti szakítása lett a legforróbb téma, miután a szépségkirálynő válásuk bejelentése után néhány nappal közölte, máris rátalált az igazi, nagy szerelem.

Forrás: Blikk