Dobrády Ákos újra szerelmes
2020-12-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az idei karácsonyt már nem tölti egyedül Dobrády Ákos (45). Bár az új kapcsolatáról óvatosan nyilatkozik a TNT frontembere, úgy tűnik, újra rátalált a boldogság két évvel az Iszak Eszterrel való szakítása után, aki kisebb-nagyobb megszakításokkal hét évig volt a párja.

 

– Kialakulóban van a kapcsolatunk, úgyhogy ennél többet egyelőre nem szeretnék mondani – nyilatkozta a Blikknek szűkszavúan Ákos. Az énekes korábban többször kifejtette, mennyire szeretne már családot alapítani.

– Továbbra sem tettem le a gyerekvállalásról, de addig is a bátyám gyerekein gyakorolhatok. Hárman vannak, és ha minden jól megy, karácsonykor együtt ülhetünk az ünnepi asztalhoz, noha a szüleim csak az interneten keresztül csatlakoznak. Ők a veszélyeztetett korosztályba tartoznak a koronavírus szempontjából, és mindenképpen javasolom majd nekik, hogy oltassák be magukat, ha elérhető lesz a vakcina – tette hozzá Dobrády, aki magát nem oltatja be. – Nem tartozom a veszélyeztetett korosztályba, alapbetegségem sincs, de minden óvintézkedést betartok és mást is erre biztatok.

Forrás: Blikk